IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Wat is de beste Bewakingscamera

camera in loods voor beveiliging

Wat is de beste bewakingscamera

Ook in 2021 wilt u uw het beste voor uw bedrijf en of woning, bewakingscamera van de beste kwaliteit om uw woning of bedrijf goed te beveiligen. Een goede bewakingscamera van kwaliteit is een must, maar moet u op letten?

Het liefst een camera van hoge kwaliteit met handige functies en een goede prijs die uw woning of bedrijf een stuk overzichtelijker maakt en mensen herkent. En goed functioneert in het donker omdat de verleiding groter is in het donker voor mensen met slechte bedoelingen.

Direct offerte

Bespaar geld maar vooral ergenis

Installatie

Vaak denken mensen dat een camerabewaking plaatsen zo gedaan is en makkelijk is…. Ze denken hebben een camera aan het plafond en er is beeld. Klaar toch!? Zodra er bij een calamiteit er aanspraak op de installatie wordt gemaakt, blijken de beelden slecht of onbruikbaar te zijn. We hebben dit vaak genoeg gezien in tv programma’s bijvoorbeeld opsporing verzocht of beelden van mensen op facebook waarbij iets is gebeurd. Dan zie je snel dat de kwaliteit niet echt goed is en dan is het opsporen wel moeilijk van de dader(s).

Slim bezuinigen

Goedkoop is toch echt vaak duurkoop! Want stel er word wat gestolen en uw kwaliteit is niet best, dan kunnen de daders niet gepakt worden en is er geen duidelijk bewijs om de daders te herkennen. Wij gaan meestal opzoek naar goedkoop maar dan is de kwaliteit meestal veel slechter en zitten er minder functies bij die cruciaal kunnen zijn voor als er iets gebeurd.


ipcamera monteren aan de gevel

IP bewakingscamera

Een IP camera is een hele goede camera die voor kwaliteit zorgt voor een iets betere prijs, maar zoals eerder gezegd, goedkoop is vaak duurkoop. Er zijn veel IP camera’s te vinden op internet, maar de goede software en service is heel belangrijk. Een IP camera heeft veel voordelen naast een goede kwaliteit ook gebruiksvriendelijke en professionele software. De software is bij alle camera’s hetzelfde en is heel snel te installeren. Een IP camera kan ook uw internet niet verslechteren. Wij hebben IP camera’s van Dahua, omdat wij vinden dat deze de beste prijs/kwaliteit verhouding en prestaties heeft.

Direct offerte

De juiste camera aankoop

Wij van IPcamerainstallatie willen dat u het juiste koopt wat bij uw situatie past wij willen voorkomen dat u de verkeerde systemen koopt en u eigenlijk uw geld weg heeft gegooid. Een goede bewakingscamera met veel functies voor een mooie prijs die waar u voor lange termijn plezier mee heeft. Dat is wat we willen met uiteraard een mooie prijs die het zeker waard is doormiddel van de hoge kwaliteit en de service want zonder goede service kom je ook niet ver als er problemen zijn. Wij van IP camera installatie denken altijd met uw mee zodat uw camera op de goede plek geïnstalleerd word en dat uw camera goed bij u past. Wij denken met u mee omdat wij voor service staan en willen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat wij u met een glimlach en een goed gevoel achterlaten.

camera monteren aan de muur

Beste installatie voor een camerabeveiligingssysteem

Het voordeel aan onze IPcamera systemen van IPcamerainstallatie.nl is dat ze van hoge kwaliteit zijn en je altijd de HD kwaliteit camerabeelden live kunt kijken. De Dahua Super HD kwaliteit bewakingscamera pakket zal uiteraard een goede keuze zijn. Een IPcamera syteem met slimme Motion detectie technieken en een goede App voor uw telefoon om uw camera te volgen en besturen. Onze systemen maken het mogelijk om mee te kijken op je computer, smartphone of tablet. Waar je ook bent: je bent altijd op de hoogte van de gebeurtenissen om je bedrijfspand of huis heen.

Direct offerte

Service bij de beste bewakingscamera

Wij van IPcamerainstallatie willen u een zo goed mogelijk van dienst zijn service daar staan wij voor… Wat een goede camera of camera set wordt nog beter als u geholpen kunt worden bij problemen of vragen. Voordeel van onze apparatuur is dat het zich onderscheid in kwaliteit, ondersteuning en de laatste techniek.

Ons doel is u een goed product met ondersteuning te leveren, zodat u tevreden bent. Onze sets stellen wij zelf samen, zodat u het maximale eruit kunt halen! Dahua en Hikvision verschaffen regelmatig belangrijke updates voor hun apparatuur en dat is ook zeer belangrijk bij uw zoektocht naar de beste bewakingscamera.

Onze bewakingsapparatuur wordt ook door professionals gebruikt. Dit onderscheidt ons van andere bewakingscamera webshops!! Kijk en vergelijk maar in Google.

Wij zullen altijd proberen u een goed en eerlijk advies te geven. U moet uiteindelijk tevreden zijn en dat is het enige dat telt. Wij hopen ook dat u nu een betere aankoop bij ons, of bij een andere webshop gaat doen. Wij staan achter onze producten en kennen deze van A tot Z, zodat wij u altijd goed kunnen helpen en ondersteunen. Een goede bewakingscamera moet gewoon 24/7 betrouwbare beelden leveren. Want als hij nodig is, moet u erop kunnen vertrouwen!

Direct offerte
Monteur camera in kruipruimte

Werkwijze van “de” installatie van een bewakingscamera door
IPCameraInstallatie.nl

Overal op internet zie je websites met een assortiment naar een bewakingscamera en deze bestellen zo simpel is het niet als mensen denken er zit veel meer achter weten wat u koopt is heel belangrijk. Onze 20 jaar kennis en ervaring die we hebben vanuit ons bedrijf kan u een hoop geld besparen en ergernis voorkomen. De juiste bewakingscamera en samenstelling daarvan, de juiste kabel, pluggen, harddisk recorder en programmering daarvan is één, maar het installeren van het geheel op de juiste manier voor een lange levensduur is mogelijk nog wel belangrijker. Wij bieden u mega veel ervaring, onze passie ervoor en kennis aan overvloed zodat u hiermee uw voordeel kunt doen. Wij maken voor u een camerabewaking zodat u hiermee veel geld bespaard. Wij denken altijd heel erg mee met onze klanten hoe en wat goed is en bij al uw beveiligingswensen en installeren deze geheel zorgeloos en naar uw wens voor een vast laag en all-in tarief.

Direct offerte

Doel van de IP Bewakingscamera

Als u een camera aanschaft moet het duidelijk zijn wat uw doel ermee is wat uw wensen zijn en wat u wilt hebben bijvoorbeeld alleen voor; nachtzicht, zoom, groothoek of een buitencamera nodig? Ook is het van belang te weten welke eisen het moet voldoen en waar u de camera’s op gericht wilt hebben en waar ze moeten komen.

Conclusie wat is de beste bewakingscamera

Ondanks de voordelen van nieuwe technieken zoals HDCVI en IP, worden oude analoge systemen of goedkope setjes nog steeds verkocht en geïnstalleerd! Dit vanwege het grote aanbod, onwetendheid en of de verleidelijk lage aanschafprijs. Wij adviseren onze klanten uiteraard IP camera’s omdat het goede kwaliteit beelden is die zoveel pluspunten heeft dat het uitsteekt boven alles.

Analoog of digitaal?

Wij krijgen vaak de vraag wat is beter Analoog of digitaal? Het meest gebruikte is analoog vanwege de betrouwbaarheid en de lage kosten. Analoog is momenteel verouderd en nu nog momenteel veel gebruikt systeem maar de kwaliteit is veel minder dan de digitale bewakingscamera.

Wij bedoelen hiermee het oude analoge sd systeem en niet het nieuwe analoge systeem met HDCVI,AHD of TV. Wij raden een IP camera onder de 80 euro niet aanraden omdat dat gegarandeerd weggegooid geld is en dat willen wij niet. Wilt u goed beeld dan adviseren wij u een camera met minimaal 2MP van een bekend merk (bijvoorbeeld; Dahua, Hikvision, Axis, Samsung/Hanwha, Bosch, Vivotec) etc. Een IP camera slaat ook niet aan op uw netwerk dus dat veroorzaakt geen problemen met uw wifi.

Aankoop tips aanschaffen bewakingcamera

Wij willen u adviseren de volgende tips af te gaan voordat u een camera aanschaft.

• Koop een bekend merk camera van een echte cctv fabrikant.
• Koop bij een bedrijf met een goede service
• Ga niet af op de laagste prijs, goedkoop is vaak duurkoop

• Voor goede garantie en kwaliteit Koop een cctv systeem bij een gespecialiseerd Nederlands bedrijf.
• Vergelijk aangeboden camera’s altijd op de fabrikant zijn site,
(zo weet u dat u geen Chinese clone set aanschaft)

• Vraag advies voor welke camera bij uw situatie past


Onderdeel van camerainstallatie groep

IPcamera installatie Camerabewaking pakketten

Door het laten plaatsen van IP camerabewaking in je woning of bedrijf schrik je criminele af en kun je vandalisme of inbraken zeker voorkomen. Je kunt door de vakspecialisten van IP Camera Installatie bewakingscamera’s laten plaatsen om kwaadwillende in ieder geval af te schrikken. Ook kunnen eventueel na inbraak duidelijke bewijzen worden verzameld met behulp van de haarscherpe beelden van deze kwaliteitscamera’s. Laat je IP bewakingscamera’s plaatsen door de experts van IP Camera Installatie en zorg voor een betrouwbare bewaking van huis en haard. Bij IP Camera Installatie kun je kiezen uit diverse pakketten die direct aansluiten op jouw behoefte. Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met ons via de contactgegevens onderaan deze pagina. We staan je graag te woord.

HD
bewakingscamera

1280×720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 899,-

Direct offerte

Full HD
bewakingscamera

1920×1080 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1189,-

Direct offerte

Super HD
bewakingscamera

2560×1440 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1289,-

Direct offerte

Ultra HD
bewakingscamera

3072×2048 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1489,-

Direct offerte

Binnen 24 uur advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op