Pakket samenstellen
Pakket samenstellen
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  Eigen helpdesk
  Installatie & Montage
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
 • Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  22 jaar ervaring
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
 • VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
 • Eigen showroom
  22 jaar ervaring

Wat is de beste bewakingscamera

Ook in 2021 wilt u uw het beste voor uw bedrijf en of woning, bewakingscamera van de beste kwaliteit om uw woning of bedrijf goed te beveiligen. Een goede bewakingscamera van kwaliteit is een must, maar moet u op letten?
Het liefst een camera van hoge kwaliteit met handige functies en een goede prijs die uw woning of bedrijf een stuk overzichtelijker maakt en mensen herkent. En goed functioneert in het donker omdat de verleiding groter is in het donker voor mensen met slechte bedoelingen.

Direct offerte

Pakketwijfels?

Bel of mail ons via;
036 5290 007
info@ipcamerainstallatie.nl

Alle pakketten
Inclusief installatie

Gecertificeerde monteurs
In één dag gemonteerd
All-in montage

Pakkettwijfels
Doe de Pakketwijzer

Met de Pakketwijzer kun je bepalen
welk pakket het best bij jou past
Samenstellen

IP bewakingscamera

Een IP camera is een hele goede camera die voor kwaliteit zorgt voor een iets betere prijs, maar zoals eerder gezegd, goedkoop is vaak duurkoop. Er zijn veel IP camera’s te vinden op internet, maar de goede software en service is heel belangrijk. Een IP camera heeft veel voordelen naast een goede kwaliteit ook gebruiksvriendelijke en professionele software. De software is bij alle camera’s hetzelfde en is heel snel te installeren. Een IP camera kan ook uw internet niet verslechteren. 
Direct offerte

Installatie bewakingscamera door
IPCameraInstallatie.nl

Overal op internet zie je websites met een assortiment naar een bewakingscamera en deze bestellen zo simpel is het niet als mensen denken er zit veel meer achter weten wat u koopt is heel belangrijk.
Installatie
Vaak denken mensen dat een camerabewaking plaatsen zo gedaan is en makkelijk is…. Ze denken hebben een camera aan het plafond en er is beeld. Klaar toch!? Zodra er bij een calamiteit er aanspraak op de installatie wordt gemaakt, blijken de beelden slecht of onbruikbaar te zijn. 
Slim bezuinigen
Goedkoop is toch echt vaak duurkoop! Want stel er word wat gestolen en uw kwaliteit is niet best, dan kunnen de daders niet gepakt worden en is er geen duidelijk bewijs om de daders te herkennen. Wij gaan meestal opzoek naar goedkoop maar dan is de kwaliteit meestal veel slechter en zitten er minder functies bij die cruciaal kunnen zijn voor als er iets gebeurd.
juiste camera aankoop
Wij van IPcamerainstallatie willen dat u het juiste koopt wat bij uw situatie past wij willen voorkomen dat u de verkeerde systemen koopt en u eigenlijk uw geld weg heeft gegooid. Een goede bewakingscamera met veel functies voor een mooie prijs die waar u voor lange termijn plezier mee heeft. 
camerabeveiligingssysteem

Het voordeel aan onze IPcamera systemen van IPcamerainstallatie.nl is dat ze van hoge kwaliteit zijn en je altijd de HD kwaliteit camerabeelden live kunt kijken. De Dahua Super HD kwaliteit bewakingscamera pakket zal uiteraard een goede keuze zijn. 

Analoog of digitaal?

Wij krijgen vaak de vraag wat is beter Analoog of digitaal? Het meest gebruikte is analoog vanwege de betrouwbaarheid en de lage kosten. Analoog is momenteel verouderd en nu nog momenteel veel gebruikt systeem maar de kwaliteit is veel minder dan de digitale bewakingscamera

Conclusie
Ondanks de voordelen van nieuwe technieken zoals HDCVI en IP, worden oude analoge systemen of goedkope setjes nog steeds verkocht en geïnstalleerd! Dit vanwege het grote aanbod, onwetendheid en of de verleidelijk lage aanschafprijs. Wij adviseren onze klanten uiteraard IP camera’s omdat het goede kwaliteit beelden is die zoveel pluspunten heeft dat het uitsteekt boven alles.
Als u een camera aanschaft moet het duidelijk zijn wat uw doel ermee is wat uw wensen zijn en wat u wilt hebben bijvoorbeeld alleen voor; nachtzicht, zoom, groothoek of een buitencamera nodig? 

Onderdeel van Camerainstallatie groep

Binnen 24 uur advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op

Laaste nieuws

23 december 2021
Slimme camerabewaking voor thuis

Slimme camerabewaking voor thuis dat kregen wij als opdracht. We moesten ervoor zorgen dat de […]

Read More
23 december 2021
Beveiligingscamera voor buiten: Wie niet weg is, is zeker weten gezien!

Het leven van een inbreker wordt er niet makkelijker op nu er steeds meer mensen […]

Read More
1 december 2021
Nieuwe website IP Camera Installatie .nl

Nieuwe website IP Camera Installatie .nl Een nieuwe website voor ons ! en daar zijn […]

Read More

Ook samen werken met ons?

Neem nu contact op
De specialisten van IP Camera Installatie leveren en installeren al meer dan 20 jaar camerabewaking systemen en beveiligingcameras .
Copyright 2021| onderdeel van camerainstallatie.nl groep|Powered by Raion design