IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen

UW woning met Camerabewaking beveiligen ! Met een installatie van IP Camera Installatie zit u goed, veilig en vertrouwd.

IP Camera voor uw woning, de betere manier van Huisbewaking

Het is heel fijn om je gewoon veilig in je eigen huis te voelen zonder dat je bang bent dat je niemand afschrikt met slechte bedoelingen. Wij van IPcamerainstallatie.nl zorgen voor dat extra veilige gevoel, omdat je altijd waar je ook bent, kunt zien wie er in of om je huis loopt. Alles rondom en of in je huis word vastgelegd en is zelfs terug te kijken. IPcamerainstallatie.nl is de camera bewaking specialist van Nederland en België. Wij van IPcamerainstallatie zijn de experts op het gebied met de beste beelden en de hoogste opname kwaliteit. Met onze HD bewakingscamera’s heeft u het hoogst haalbare kwaliteit bewakingscamera in huis gehaald. Een camerabewaking met slimme Motion detectie technieken en een goede App voor uw telefoon om uw camera te volgen en besturen.

Direct offerte

IPCamera beelden met behulp van een app

Is de woning voorzien van een camerabewaking systeem dan is dat natuurlijk
al een stap in de goede richting. Beter zo het zijn om uw bewakingscamera’s
en alarmsystemen zelf te kunnen bedienen en te controleren,
gewoon via een app op uw smartphone.

Het in gebruik nemen van zo’n smartphone app is vrij eenvoudig,
u installeert de app op uw iPhone of Android telefoon en
verbind de smartphone in enkele klikken met uw camerasysteem.
Zo kun u ook een oogje in het zeil houden als u niet thuis bent.

Onze zeer gebruikersvriendelijke app is geheel gratis te installeren en te
gebruiken en is zowel geschikt voor Android als iPhone.

Wil je informatie? Dat kan natuurlijk, kijk onderaan deze pagina voor
onze contactgegevens, we staan je graag te woord.

Ipcamera app

IP Camera installatie voor uw Woning ? de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij van IPcamerainstallatie.nl staan voor service en kwaliteit wij zoeken de beste oplossing voor de klant, wij denken altijd mee hoe en wat het beste is. De mogelijkheden: Voor elke situatie kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor u samenstellen die perfect bij uw woning past. Wij komen gratis langs om te situatie in te zien en te adviseren over de mogelijkheden. De installatie is in één dag gemonteerd en er komen nooit extra kosten achteraf bij wij zijn heel transparant. Wij houden ook orde met ons werk en zorgen dat het netjes en wel achter gelaten word door onze specialisten. Onze systemen maken het mogelijk om mee te kijken op je computer, smartphone of tablet. Waar je ook bent: je bent altijd op de hoogte van de gebeurtenissen om je huis heen.

Direct offerte

De Voordelen van een Ip camera systeem bij u thuis.

Wij van IPcamera installatie zien veel voordelen en uitstekende kwaliteit bij een IP camera. De voordelen:

Digitale data: Een IP camera kan digitale data versturen via een netwerk, in de meeste gevallen is dat via Ethernet of WiFi. Door deze verbinding zijn de de beelden en geluidsfragmenten van vele malen hogere kwaliteit.

Video analytics: Met een IP camera heeft u de mogelijkheid om bepaalde gebeurtenissen een kenmerk te geven wanneer ze door de camera worden gedetecteerd, bijvoorbeeld wanneer er mensen in het gezichtsveld van de IP camera komen. Op deze manier kunt u de beelden van die gebeurtenis snel terug vinden zodra u de beelden gaat bekijken en is dus makkelijk om sneller te kunne handelen in situaties.

Flexibiliteit: De flexibiliteit van IP camera’s is mega handig een IP camera hoeft niet aan een computer gekoppeld te worden om te functioneren dus is velen malen handiger voor bijvoorbeeld als u onderweg bent.

Toegankelijkheid: IP camera’s maken gebruik van digitale streaming, hierdoor is het mogelijk om de beelden overal live te bekijken. Dit maakt IP camera’s ideaal als beveiligingscamera’s.

Direct offerte

UW woning beveiligen met een camera ? het klinkt erg duur maar niets is minder waar. De kosten om uw woning goed en veilig te voorzien van een goed werkend camerabewaking systeem vallen namelijk reuze mee.

Wat kost een Camerabewaking systeem waarbij de monteur van IP Camera Installatie alles bij u komt plaatsen en installeren en u daarna een perfect werkend maar ook modern en duurzaam systeem heeft. Een goed Camera systeem ( dus incl camera, en recorder, bekabeld en geplaatst ) is er al vanaf 899,- zonder verborgen kosten.

Wij besparen niet , bezuinigen niet en zorgen voor een echt complete installatie.
Geen stiekem gedoe door SD kaartjes te gebruiken ipv harddisk recorder, of een wifi verbinding ipv bekabeling.

IP camera Installatie voorbeelden

Wij laten graag zien waar wij goed in zijn, al meer dan 20 jaar installeren wij IP camera installatie systemen bij onze zakelijke en particuliere klanten.

Sinds de start in het jaar 1999 hebben wij reeds meer dan 120 000 IP camera installatie systemen mogen installeren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe dergelijke installaties welke geplaatst zijn door onze eigen IP Camera Installatie monteurs er uit zien. Heeft u een vraag ? of wenst u voor uw project een prijs ? dan helpen wij u graag aan een passende offerte voor uw bewakingscamera systeem.

IPCamera installatie Motion detectie bewakingscamera voordeur en achtertuin

Wij van IPcamerainstallatie plaatsen hier een IP motion detectie bewakingscamera. Een mooie motion detectie bewakingscamera op de voordeur gericht en een camera in de achtertuin. Wij hebben deze nieuwe woning voorzien van nieuwe bewakingscamera’s de klant heeft nu de slimme 6MP motion detectie camera’s . De klant is nu verzekerd van goede camerabewaking op de voor en achter zijde.

IP Bewakingscamera in snackbar met monitor en beweging detectie ( IVS )

Overvallen wil je niet mee maken het brengt ellende, trauma’s en kan veel geld kosten. Als je eigenaar bent van een winkel of fastfood keten dan wil je je veilig voelen en zo veilig mogelijk je werk kunnen doen. Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben bij deze snackbar een IP bewakingscamera geplaatst. Mocht er een overval worden gepleegd staat het vast op beeld en kan dat over gedragen worden aan de politie. Ook bij onenigheden of ruzies staat alles op beeld en is er bewijsmateriaal

Meerdere IP camera bewakingcameras voor VVE

Wij van IPcamerainstallatie hebben hier een school voorzien van meerdere IP camera’s voor VVE. Deze locatie werd getergd door vernielingen en inbraken.De school had camera’s hangen welke verouderd waren, werkte niet meer optimaal en de kwaliteit was niet van nu en was daarom ook toe aan vervanging. Sinds de nieuwe camera’s is het nu veel rustiger bij de school en zijn ze zeer tevreden over de rust en de kwaliteit van de nieuwe camera’s.

IP Camera installatie op een jacht (schip)

IPcamerainstallatie hebben ook een Jacht/boot mogen voorzien van IPcamera’s. Met een boot heb je niet altijd even veel overzicht dus kan het handig zijn om extra zicht te hebben. Het is ook altijd handig om te kunnen zien wat er bij de boot gebeurd als je niet in de buurt bent en niet het overzicht kan beheren. Een boot kost veel geld, met schade erbij nog meer met het aanleggen van een boot zijn IPcamera’s een handige methode om dat tijd en dus geld te besparen.

IP Camerabewaking op nieuwbouw woning

Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben hier een nieuwbouwwoning voorzien van HD IPCamerabewaking. Ons advies is uiteraard wanneer u de sleutel krijg van uw nieuwe huis zo snel mogelijk uw huis te beveiligen voor mensen met slechte bedoelingen. Als je een nieuw huis hebt ben je natuurlijk blij en trots maar het is ook van groot belang dat het beveiligd is.

Dahua 4K IP Camera bewakingscamera woonhuis installatie.

Hier hebben wij van IPcamerainstallatie de Dahua 4K IP bewakingscamera geplaatst bij deze woning. De woning is zoals u een beetje kunt zien omringt met veel groen en dat kan leiden tot inbraak of vernielingen. De beelden zijn haarscherp en de bewoners voelen zich nu veel veiliger met het idee dat ze een goede een betrouwbare camera hebben.

IPcamera installatie Camerabewaking pakketten

Door het laten plaatsen van IP camerabewaking in je woning of bedrijf schrik je criminele af en kun je vandalisme of inbraken zeker voorkomen. Je kunt door de vakspecialisten van IP Camera Installatie bewakingscamera’s laten plaatsen om kwaadwillende in ieder geval af te schrikken. Ook kunnen eventueel na inbraak duidelijke bewijzen worden verzameld met behulp van de haarscherpe beelden van deze kwaliteitscamera’s. Laat je IP bewakingscamera’s plaatsen door de experts van IP Camera Installatie en zorg voor een betrouwbare bewaking van huis en haard. Bij IP Camera Installatie kun je kiezen uit diverse pakketten die direct aansluiten op jouw behoefte. Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met ons via de contactgegevens onderaan deze pagina. We staan je graag te woord.

HD
bewakingscamera

1280×720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 899,-

Direct offerte

Full HD
bewakingscamera

1920×1080 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1189,-

Direct offerte

Super HD
bewakingscamera

2560×1440 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1289,-

Direct offerte

Ultra HD
bewakingscamera

3072×2048 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1489,-

Direct offerte
Camera bewaking voor thuis met een IP camera installatie

Eerlijk en gedreven advies, want welke camera ? welke lens ? en waar kan de camera het beste hangen ? hoe zijn de kabels niet te zien ?
en natuurlijk welk merk, en welk type passen het beste bij uw woning. Ons advies, is het begin van uw zoektocht naar het beste huis beveiliging
systeem met een bewakingscamera. IP Camera Installatie is onderdeel van Camerainstallatie.nl een van de grootste spelers in Nederland op
het gebied van Camerabewaking installaties. Met onze kennis en ervaring geven onze adviseurs u graag de juiste en vooral eerlijke adviezen.
Kim, Eline, John, Marc, Kevin en Joey onze beveiliging adviseurs sturen de binnendienst bestaande uit Vincent, Sapna, Debora, Willem en Alex aan
Waardoor het magazijn onder leiding van Dick precies weet wat de monteurs precies moeten doen.

Onze auto’s heeft u vast wel eens zien rijden ! kan haast niet missen want we rijden door heel Nederland met vele tientallen auto’s met
onze opvallende logo’s. De camera monteurs rijden iedere dag naar nieuwe klanten, nieuwe projecten om daar de mooiste en
vooral de veiligste camera en alarm systemen te installeren.

camera schoonmaken IP Camera Installatie

Het juiste advies, want ook na aanschaf heeft u soms een schouder nodig om op te kunnen leunen.

Hou kan u de camera’s het beste reinigen ? en of schoonmaken, wat moet u doen als u een nieuw modem krijgt…. of wat te doen als het stroom is uitgevallen ? Wij hebben op de meeste vragen gewoon antwoord.

camera afstellen camerabewaking installatie
ipcamera monteren aan de gevel
camera plaatsen monteur


Onderdeel van camerainstallatie groep

Binnen 24 uur Beveiliging advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op