De beste plek voor een bewakingscamera ? het is toch vaak wel de voordeur waar de meeste klanten een camera wensen. Of een gedeelte van
de voorkant en de voordeur in een beeld. De voordeur de ingang van de woning is vaak waar mensen aanbellen en dus ook het eerste contact moment.
Een postbode die zegt een pakketje geleverd te hebben maar u heeft niks ontvangen, of een ruzie voor de deur, schade aan uw voertuig
of een fiets uit de voortuin gestolen.

Een bewakingscamera een de voorkant van uw woning bied vele voordelen en wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken
dat een bewakingscamera echt veel voordelen heeft.

 

bewakingscamera voorkant woning

Een camera aan de voorkant van de woning

Een bewakingscamera laten installeren dat laat u niet doen door een loodgieter of een klusjesman.
De installatie van een bewakingscamera aan de voorkant van uw woning moet mooi en netjes zijn, u wenst natuurlijk geen kabels te zien of een verkeerd geboord gat. Ook achteraf balen dat de camera toch verkeerd geplaatst is dat is enorm vervelend, of de verkeerd gekozen materialen.

Een IPcamera installatie monteur weet precies wat die doet, en onze eigen monteurs doen dit dag in dag uit, bij onze klanten. Onze kennis en ervaring is dan ook van groot belang om u te voorzien van de juiste informatie en uiteindelijk de gewenste installatie precies zo te installeren dat het perfect en duurzaam is.

 

 

 

Camera achterkant of zijkant woning

Camera aan de zijkant of achterkant van de woning

Een camera aan de zijkant of de achterkant van de woning komt ook erg veel voor, zeker bij een tussen of hoekwoning. De gemiddelde woning in Nederland heeft 1, 2 of 3 camera’s. De juiste plek van de camera bepaald uiteindelijk wat u in beeld zal zien en of u personen goed in het gezicht zal kunnen zien.

Niet altijd is de beste positie van de bewakingscamera te bekabelen zonder dat de kabel in het zicht te zien zal zijn. Onze monteurs kijken naar naar alternatieve posities of een manier om het alsnog netjes en zonder goot of pijp te installeren. B.v. door voegen te verwijderen, een spouwmuur te gaan gebruiken of schuin te boren en zo cm’s aan ruimte te winnen.