Wij van IP Camera installatie krijgen vaak de vraag of onze draadloze ip camera’s ook voor buiten installatie geschikt zijn. Dit is uiteraard een zeer logische vraag, aangezien iedereen een zo compleet mogelijke camera bewaking wenst te ontvangen wanneer ze een dienst van ons afnemen. Daarom zijn wij ook blij om altijd te kunnen antwoorden: Ja, onze ip camera’s zijn geschikt voor buiten.

Onze goede ip camera’s voor buiten zijn eenvoudig te monteren, en hebben ook veel erg prettige eigenschappen. Zo bevat de camera uiteraard een dag en nacht zicht, waardoor je dus ook in het donker kan zien wat er allemaal afspeelt rondom het huis.

Daarnaast heeft de camera ook een bewegingsdetector, die dan direct een push melding doorstuurt naar het apparaat waar de app op geïnstalleerd staat. De ip camera’s voor buiten zijn namelijk ook direct integreerbaar met een prettige en goed werkende app. In deze app kan men ook live beelden bekijken. Dus ook wanneer je geen push melding krijgt, kun je gewoon de beelden bekijken om te zien wat er op dit moment rond het huis afspeelt. Ook bieden wij van IP Camera installatie verschillende pakketten aan, waar we ook complete installatie bij voorzien.

Waarom een IP Camera voor buiten?

Waarom is het nu wenselijk om een ip camera voor buiten te installeren? Wij zeggen altijd, op veiligheid staat geen enkele prijs. Een goede bewakingscamera, of zelfs een geheel alarmsysteem (die wij ook aanbieden) kan er voor zorgen dat mogelijke inbrekers, of andere mensen met slechte bedoelingen worden afgeschrikt. Een van de ergste gevoelens die men kan krijgen, is wanneer je weet dat er iemand in jouw huis is geweest, zonder dat je hier erg in had. Je weet nooit wanneer het weer kan gebeuren, en wie weet hebben ze veel kostbare of dierbare spullen weggehaald die je niet kan vervangen. Dat gevoel van veiligheid, dat je weet dat iemand niet zomaar jouw huis binnen kan komen is iets wat wij willen bereiken bij onze klanten.

We hebben helaas al van te veel mensen moeten horen dat ze zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis wanneer ze alleen thuis zijn. Of dat het zelfs zo ver is gekomen dat mensen zijn verhuisd omdat het oude huis nooit meer hetzelfde voelde na een inbraak. Iedereen zou een veilig gevoel moeten hebben in zijn of haar huis, en wanneer dat gevoel weggenomen wordt, dan is dat een van de ergste dingen die iemand kan overkomen. Zo erg dat sommige mensen er dus daadwerkelijk van gaan verhuizen.

Daarnaast heeft het installeren van een ip camera ook nog een relatief praktische kant, waar het verzekeringstechnisch makkelijker is om iets te bewijzen wanneer het op camera staat. Mocht er iets gebeuren waar jij geen invloed op hebt, en wat de verzekering zou moeten vergoeden. Dan is het eenvoudig en handig wanneer jij de exacte gebeurtenissen op film hebt staan door een ip camera voor buiten.

Twijfel dus vooral niet langer, en vraag direct een offerte aan!

Camerabewaking advies op locatie

Wij van IPcamerainstallatie hebben 20 jaar camerainstallatie ervaring en voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie Wij komen graag bij uw langs om de situatie in te zien en advies te geven wat het beste is voor u. Van kleine tot hele grote installaties en projecten voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand of een terrein, wij denken graag met u mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en wat het beste is voor u.

Gewoon eerlijk advies
Cameraplan voor camerabewaking

De aanschaf van een IP camera draadloos of bekabeld ? maar wat kan u het beste kopen ? wij helpen u hier graag bij ! zo voorkomt u een miskoop en krijgt u wat u echt zocht.

Al meer dan 21 jaar installeren en leveren wij IP camera systemen en dat al reeds meer dan 120 000 keer !!!

camera afstellen camerabewaking installatie
ipcamera monteren aan de gevel
gezicht herkenning camera
Installatie monteur - IP camera

IP Camera Installatie helpt jou graag!

Bij IP Camera installatie begrijpen we uiteraard dat niet iedereen tijd en zin heeft om zich flink te verdiepen in het uitzoeken van een geschikte ip camera voor buiten. Wij helpen je dus graag in dit proces. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, en zullen ons best doen om ons verhaal zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Wij zijn uiteraard erg overtuigd van onze eigen camera’s en andere spullen, en we vertellen je graag waarom dit het geval is. Twijfel dus vooral niet om contact met ons op te nemen, dan nemen wij graag de tijd om jou alles te vertellen over onze werkwijze ne onze producten. Hopelijk spreken we je snel!