Betere beelden bij een ipcamera

Zoals hier links ook te zien is zijn de camerabeeldenFull color camerabewaking flink verbeterd in de afgelopen jaren. Zelfs als het buiten helemaal donker is kan er door de full color camera nog steeds met een goed en duidelijk kleuren beeld filmen waardoor het gezicht van de inbreker makkelijker te herkennen is. Naast dat het in de nacht een stuk beter is gaan filmen is het overdag ook beter gaan filmen. Vroeger hadden camera’s veel last van de zon want dan kon de lens niet goed filmen maar tegenwoordig kunnen de camera’s met elke weer omstandigheden uitstekende beelden leveren. Ook hebben ze ervoor gezorgd dat er minder kans is op regen die langs de lens loopt en dat er geen beestjes op gaan zitten waardoor die de beelden misschien kunnen hinderen.

Alarm bij een ipcamera

Tegenwoordig geeft een ipcamera niet alleen beelden van wat er gebeurd
het is ook mogelijk dat het een alarm geeft. Zoals hier links te zien is heeft deze
camera detectie lijnen en als buiten de Beweging detectie met een cameradetectie lijnen iets gebeurd dan zal er een
alarm afgaan. Ook kunnen sommige camera’s gezichten herkennen en zal die
afgaan als er een gezicht is die die niet herkend. Veel camera’s hebben wel nog moeite met het detecteren van vals en echt alarm maar als u de juiste camera vind zal die voor 98% zeker alleen voor een echte situatie het alarm af laten gaan. Ook kunnen camera’s tegenwoordig mensen tellen en registeren voor bijvoorbeeld in een winkel zodat u weet hoeveel mensen er in uw winkel aanwezig zijn. Camera’s kunnen ook op bijvoorbeeld Schiphol een bepaalde bagage volgen die dan aan alle camera’s die daar hangen wordt doorgegeven zodat ze goed op kunnen letten waar daarmee gebeurd als ze iets verdachts zien.

App bij een ipcamera

Vroeger konden de beelden alleen terug gekeken worden via een recorder en was het niet mogelijk om in real-time de beelden te bekijken. Dit was erg onhandig want op deze manier kon je nooit een diefstal op heterdaad betrappen via de camera. Maar tegenwoordig zit er bij bijna elke camerabewaking een gratis app bij die u gratis kan downloaden oipcamera appp een smartphone of tablet. Via deze app kan er in real-time mee worden gekeken wat er gebeurd op de camera’s waar u ook maar bent ter wereld. Dus als u een melding krijgt dat er iets verdachts gebeurd hoeft alleen de app opgestart te worden en dan kan er  gekeken worden wat er precies aan de hand is. Naast dat er in real-time mee gekeken kan worden is het ook mogelijk om eerder gemaakte beelden simpel terug te kijken. Alleen de datum en tijdstip moet in worden getoetst en dan komen de beelden naar voren. Het is ook mogelijk om de beelden op te slaan van een bepaalde gebeurtenis voor als u die later misschien nog nodig heeft. De app is erg simpel in gebruik en na afloop van een installatie zullen onze medewerkers het duidelijk aan u uitleggen hoe het werkt.

De ipcamera blijft verbeteren door technologie is wel gebleken uit dit artikel. Wij hopen dat het ook blijft verbeteren want hoe beter de camerabewaking is hoe kleiner de kans is
dat een inbreker niet wordt gepakt. Hoe meer inbrekers er zijn gepakt hoe minder inbraken er zijn en daar hopen wij op. Heeft u verder nog vragen over een ipcamera of alarmsystemen neem dan gerust contact met ons op.