Wij hebben een ipcamera geplaatst voor een groot bedrijf. Aangezien het bedrijf veeloppervlakte heeft moesten er veel bewakingscamera’s geplaatst worden zodat ze daar goed toezicht op konden houden. Wij hebben 3 meldkamers gemaakt zodat ze op 3 verschillende plekken de camera’s in de gaten konden houden. Hierdoor is alles een stuk overzichtelijker en weten ze meteen op welke camera wat gebeurd zodat ze er direct heen kunnen als er iets verdachts gebeurd.

Camera monteur patchkast maken

 

Wij hadden een mooi plan opgezet hoe we alles van plan waren om te doen. Nadat we een akkoord hadden van de opdrachtgever zijn we aan de slag gegaan met het plaatsen van de bewakingscamera’s. Naast dat ze de beelden in real-time kunnen bekijken is het ook mogelijk om de beelden later terug te kijken. Hierdoor heeft de politie er
veel meer aan in een onderzoek. De opdrachtgever was zeer tevreden over het resultaat en wij hopen dat ze er nog veel plezier aan zullen beleven.

 

ipcamera app

App bij een bewakingscamera

Tegenwoordig is een app ook niet meer weg te denken bij een bewakingscamera.
Via de app kan er in real-time de camerabeelden bekeken worden dus als er iemand voor de deur staat kan er gewoon meteen gezien worden wie het is. Maar via de

app kunnen er ook beelden worden terug gekeken waardoor je makkelijk naar een specifiek moment van de dag kan. De app is erg makkelijk in gebruik en ook nog is gratis te downloaden.

IPcamera advies en veiligheid

Advies op locatie

Wij geven gratis advies op locatie en geven dan onze bevindingen en advies.
Daarop maken wij een plan en een vrijblijvende offerte. Wij installeren al meer dan
20 jaar bewakingscamera’s en al onze medewerkers zijn professionals en zullen
altijd alles zo netjes mogelijk doen.