Ipcamera met bekabelingKabels trekken IP Camera Installatie

Wij raden dus zeker aan om een ipcamera te nemen met bekabeling. Dit is mogelijk door een adapter in de muur te plaatsen in de buurt van waar de camera hangt. Hiervoor moet er wel genoeg stopcontacten vrij zin het huis. Een andere mogelijkheid wat ook kan is het gebruik maken van PoE (Power over Ethernet).

Dit is een techniek waar de voedingsspanning aan de camera wordt aangeboden over de ethernetkabel welke ook gelijk het signaal voert. Een  voordeel aan het gebruiken van PoE is dat de internet aansluiting en de stroomvoorziening beide in hetzelfde dunne kabel zit. Hierdoor hoeft er maar een klein gaatje geboord te worden waar de kabel doorheen kan die rechtsreeks met de camera verbonden kan worden. Bij deze optie ziet het er dan ook heel erg netjes uit en zie je vaak de draden amper zitten.

 

 

Dus op de vraag kan een Ipcamera draadloos worden aangesloten? Zullen wij antwoorden: Het is mogelijk mij wij raden het absoluut niet aan en kunnen dan niet garanderen dat alles precies werkt zoals u zou willen. Maar bij onze draadloze ipcamera’s kunnen wij dit wel garanderen.

IPcamera advies en veiligheid

Wij zullen ook altijd ervoor zorgen dat alle draden zo goed mogelijk weg gewerkt zijn zodat u er zo min mogelijk last van heeft en dat het huis en niet lelijker op wordt.