dome cameraWij hebben onlangs een loods beveiligd met ipcamera. Doordat de loods erg afgelegen lag wilde de eigenaar ervan graag wat meer camerabewaking hebben om het overzichtelijker te maken. Ook was de loods onlangs getroffen door een inbraak waarbij ze op de oudere bewakingscamera gingen kijken wat er was gebeurd. Ze kwamen er toen achter dat die camera’s zo verouderd waren dat je er haast niks meer op kon zien.

Wij hebben een plan gemaakt wat ons het best leek om te gaan doen zodat het veiliger zou zijn. We besloten om 6 dome ipcamera’s te plaatsen zodat je goed rondom het hele pand kan kijken. Aangezien ze ook binnen camera’s wilde hebben, hebben we daar ook dome camera’s geplaatst. De bewakingscamera’s zijn ook voorzien van een zender. Door deze zender gaan de bewakingscamera’s automatisch filmen op de plek waar beweging

gezien wordt.

IPcamerainstallatie op industrie terrein

 

Alle dome ipcamera’s zijn voorzien van een HD beeld en de beweging sensor. Als die sensor iets opvangt wat er niet hoort te zien gaat er een alarm af en komt er een melding naar de politie. Op deze manier kunnen zij snel ter plaatse zijn en is de dief hopelijk al afgeschrikt door het harde alarm.

 

ipcamera app

App bij een bewakingscamera

Tegenwoordig is een app ook niet meer weg te denken bij een bewakingscamera.
Via de app kan er in real-time de camerabeelden bekeken worden dus als er iemand voor de deur staat kan er gewoon meteen gezien worden wie het is. Maar via de
app kunnen er ook beelden worden terug gekeken waardoor je makkelijk naar een specifiek moment van de dag kan. De app is erg makkelijk in gebruik en ook nog is gratis te downloaden.

IPcamera advies en veiligheid

Advies op locatie

Wij geven gratis advies op locatie en geven dan onze bevindingen en advies.
Daarop maken wij een plan en een vrijblijvende offerte. Wij installeren al meer dan
20 jaar bewakingscamera’s en al onze medewerkers zijn professionals en zullen
altijd alles zo netjes mogelijk doen.