IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen

De montage techniek van IPcamerainstallatie.nl

IP Camera Montage

Het monteren van een IPcamera is ingewikkelder dan u zou denken met ervaring heeft u meer zekerheid dat het goed zit door onze kennis en ervaring, we doen een installatie snel en leveren kwaliteit. De basis ervan is goed advies en vooral belangrijk want advies geven wij op basis van wat voor u het beste is. Wij van IPcamerainstallatie hebben tevens ook de juiste producten en de juiste materialen om uw bewakingscamera aan te sluiten. Verder trekken wij ook de kabels dat lijkt makkelijk maar wij zorgen dat de kabel mooi uit het zicht is en er geen last van hebt. Onze specialisten doen het al jaren met plezier en hun doel is altijd de beste service verlenen en zorgen dat het er tip top uit ziet.

Direct offerte

Het proces van uw beveiligingscamera laten installeren

Wij van IPcamerainstallatie hebben veel ervaring en kennis dus zorgen ervoor dat alles goed en netjes geïnstalleerd word zodat er geen schade komt aan uw woning en daardoor kosten oploopt en of de waarde van uw huis minder waard word. Veel mensen onderschatten ook de bekabeling laten trekken dat is een zeer belangrijk want als op één of andere manier iets verkeerd gaat met de kabel kan dat leiden tot veel schade.

IPcamerainstallatie op industrie terrein

De werkwijze van onze monteurs

Wij van IPcamerainstallatie werken altijd netjes en schoon, het is voor ons van groot belang dat uw pand of huis altijd netjes wordt achtergelaten wij willen dat u goed thuiskomt en niet in de rommel of troep van de installatie. Het hele proces documenteren wij wat wij doen en hebben gedaan. Dat doen wij om het vervolg sneller te laten verlopen stel dat u een beroep doet op onze klanten service dan zien onze collega’s exact hoe en wat er gedaan is. Wij staan altijd voor u klaar als er verder nog vragen zijn dat is geen probleem.

Beste installatie voor een camerabeveiliging

Het voordeel aan onze IPcamera systemen van IPcamerainstallatie.nl is dat ze van hoge kwaliteit zijn en je altijd de HD kwaliteit camerabeelden live kunt kijken. De Dahua Super HD kwaliteit bewakingscamera pakket zal uiteraard een goede keuze zijn. Een IPcamera syteem met slimme Motion detectie technieken en een goede App voor uw telefoon om uw camera te volgen en besturen. Onze systemen maken het mogelijk om mee te kijken op je computer, smartphone of tablet. Waar je ook bent: je bent altijd op de hoogte van de gebeurtenissen om je bedrijfspand of huis heen.

Direct offerte

Wel of geen montage van draadloze camera’s

Wij van IPcamerainstallatie willen u een zo goed en eerlijk mogelijk advies geven voor uw beveiligingscamera zodat u zeker bent dat het perfect bij u past en geen miskoop heeft. Ons advies is dat wij uit ervaringen en kennis een draadloze camerainstallatie afraden. Wij van IPcamerainstallatie staan voor kwaliteit leveren en u een langdurig plezier kunt hebben met uw beveiligingscamera’s zonder problemen. Bij een draadloze installatie is dit niet het geval dat gaat vaak mis en levert veel verloren tijd en geld op. Een draadloze camera kan eenvoudig verstoord worden door een inbreker, waardoor u dus alsnog geen beschikking heeft over een camerabeeld dus dan is de kans heel groot uw beeld te verliezen en dan heeft u geen bewijsmateriaal. De draadloze camera heeft met vergeleken de IP camera een hele korte levensduur en is een extreme belasting op uw WiFi-netwerk en dat gaat ook irritaties opleveren.

Direct offerte

IP cameraInstallatie voorbeelden

Wij laten graag zien waar wij goed in zijn, al meer dan 20 jaar installeren wij IP camerainstallatie systemen bij onze zakelijke en particuliere klanten.

Sinds de start in het jaar 1999 hebben wij reeds meer dan 120 000 IP camera installatie systemen mogen installeren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe dergelijke installaties welke geplaatst zijn door onze eigen IP Camera Installatie monteurs er uit zien. Heeft u een vraag ? of wenst u voor uw project een prijs ? dan helpen wij u graag aan een passende offerte voor uw bewakingscamera systeem.

IP Motion detectie bewakingscamera voordeur en achtertuin

Wij van IPcamerainstallatie plaatsen hier een IP motion detectie bewakingscamera. Een mooie motion detectie bewakingscamera op de voordeur gericht en een camera in de achtertuin. Wij hebben deze nieuwe woning voorzien van nieuwe bewakingscamera’s de klant heeft nu de slimme 6MP motion detectie camera’s . De klant is nu verzekerd van goede camerabewaking op de voor en achter zijde.

IP Bewakingscamera in snackbar met monitor en beweging detectie ( IVS )

Overvallen wil je niet mee maken het brengt ellende, trauma’s en kan veel geld kosten. Als je eigenaar bent van een winkel of fastfood keten dan wil je je veilig voelen en zo veilig mogelijk je werk kunnen doen. Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben bij deze snackbar een IP bewakingscamera geplaatst. Mocht er een overval worden gepleegd staat het vast op beeld en kan dat over gedragen worden aan de politie. Ook bij onenigheden of ruzies staat alles op beeld en is er bewijsmateriaal

Meerdere IP bewakingcameras voor VVE

Wij van IPcamerainstallatie hebben hier een school voorzien van meerdere IP camera’s voor VVE. Deze locatie werd getergd door vernielingen en inbraken.De school had camera’s hangen welke verouderd waren, werkte niet meer optimaal en de kwaliteit was niet van nu en was daarom ook toe aan vervanging. Sinds de nieuwe camera’s is het nu veel rustiger bij de school en zijn ze zeer tevreden over de rust en de kwaliteit van de nieuwe camera’s.

IPCamera’s installeren op een boot

Wij van IPcamerainstallatie hebben ook een boot mogen voorzien van IPcamera’s. Met een boot heb je niet altijd even veel overzicht dus kan het handig zijn om extra zicht te hebben. Het is ook altijd handig om te kunnen zien wat er bij de boot gebeurd als je niet in de buurt bent en niet het overzicht kan beheren. Een boot kost veel geld, met schade erbij nog meer met het aanleggen van een boot zijn IPcamera’s een handige methode om dat tijd en dus geld te besparen.

IP Camerabewaking op nieuwbouw woning

Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben hier een nieuwbouwwoning voorzien van HD IPCamerabewaking. Ons advies is uiteraard wanneer u de sleutel krijg van uw nieuwe huis zo snel mogelijk uw huis te beveiligen voor mensen met slechte bedoelingen. Als je een nieuw huis hebt ben je natuurlijk blij en trots maar het is ook van groot belang dat het beveiligd is.

Dahua 4K IP bewakingscamera woonhuis installatie

Hier hebben wij van IPcamerainstallatie de Dahua 4K IP bewakingscamera geplaatst bij deze woning. De woning is zoals u een beetje kunt zien omringt met veel groen en dat kan leiden tot inbraak of vernielingen. De beelden zijn haarscherp en de bewoners voelen zich nu veel veiliger met het idee dat ze een goede een betrouwbare camera hebben.

IPcamera installatie Camerabewaking pakketten

Door het laten plaatsen van IP camerabewaking in je woning of bedrijf schrik je criminele af en kun je vandalisme of inbraken zeker voorkomen. Je kunt door de vakspecialisten van IP Camera Installatie bewakingscamera’s laten plaatsen om kwaadwillende in ieder geval af te schrikken. Ook kunnen eventueel na inbraak duidelijke bewijzen worden verzameld met behulp van de haarscherpe beelden van deze kwaliteitscamera’s. Laat je IP bewakingscamera’s plaatsen door de experts van IP Camera Installatie en zorg voor een betrouwbare bewaking van huis en haard. Bij IP Camera Installatie kun je kiezen uit diverse pakketten die direct aansluiten op jouw behoefte. Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met ons via de contactgegevens onderaan deze pagina. We staan je graag te woord.

HD
bewakingscamera

1280×720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 899,-

Direct offerte

Full HD
bewakingscamera

1920×1080 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1189,-

Direct offerte

Super HD
bewakingscamera

2560×1440 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1289,-

Direct offerte

Ultra HD
bewakingscamera

3072×2048 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1489,-

Direct offerte


Onderdeel van camerainstallatie groep

Binnen 24 uur advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op