Pakket samenstellen
Pakket samenstellen
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  Eigen helpdesk
  Installatie & Montage
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
 • Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  22 jaar ervaring
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
 • VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
 • Eigen showroom
  22 jaar ervaring

Slimme camerabewaking voor thuis

23 december 2021

Slimme camerabewaking voor thuis dat kregen wij als opdracht. We moesten ervoor zorgen dat de camera’s mensen zou herkennen zodat je weet wie wanneer binnenkomt. Dit was een mooie opdracht en werd uiteindelijk met veel aandacht van de buren en andere mensen uit de buurt bekeken. Iedereen wilde zien hoe het nou precies werkte.

Wij hebben vier slimme dome camera’s geplaatst die ervoor zorgen dat die precies kan zien wie er het huis in wilt gaan en uit gaat. Met deze nieuwe slimme camera krijg je een melding op je telefoon als er iemand op de camera komt te staan. Hierdoor hoef je niet helemaal buiten gaan kijken als u iets hoort. U hoeft alleen de app
te openen en op de camera te kijken wat er aan de hand is.

Met deze camera ziet u veel meer dan met een normale camera het beeld is veel breder en ook in de nacht heeft deze ipcamera alles in kleur waardoor in de nacht alles helder te zien is. Opzoek naar een goede ipcamera die ook in de nacht heldere beelden kan weergeven ? bel ons gerust en wij helpen u graag verder met het zoeken naar een mooi pakket.

Camerabewaking advies bij u op locatie

Wij komen gewoon bij u langs, op locatie bekijken wij uw wensen en maken wij een persoonlijk camerabewaking plan. Geheel vrijblijvend zal u van ons een offerte ontvangen met daarin de door ons geadviseerde samenstelling van de ipcamera’s

Ook samen werken met ons?

Neem nu contact op
De specialisten van IP Camera Installatie leveren en installeren al meer dan 20 jaar camerabewaking systemen en beveiligingcameras .
Copyright 2021| onderdeel van camerainstallatie.nl groep|Powered by Raion design