De subsidie bedraagt maximaal 50% van de kosten:

  1. met een maximum van € 300,- bij de aanschaf van hang- en sluitwerk dat gecertificeerd is voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  2. met een maximum van € 500,- voor een woning die beveiligd is conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen (niveau certificaat Beveiligde Woning.
Gewoon goede beveiliging voor uw woning

Tijdelijke verhoging subsidie:

De kans op inbraak blijkt tot 90% af te nemen als uw woning is beveiligd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Tot eind 2020 biedt de gemeente tot 20% extra subsidie bij de aanschaf van hang- en sluitwerk tot een maximum van 70% van de kosten.

Naast de tijdelijke verhoging van de subsidie is ook één van de voorwaarde van de regeling verruimd. Per heden is het toegestaan om per woning eens per drie jaar gebruik te maken van de subsidieregeling, waar voorheen er slechts eenmalig gebruik gemaakt kon worden van de subsidieregeling.

camerabewaking systeem

Particulieren en bedrijven die hun panden of terreinen optimaal willen beveiligen, doen er goed aan om een professionele camera installatie te laten plaatsen. Camerainstallatie.nl heeft meer dan 20 jaar ervaring en biedt complete camerabewakingssystemen van de hoogste kwaliteit. Door een slimme calculator krijgt u snel inzicht in de te verwachten kosten. De camera installatie komt voor rekening van hun kundige, eigen monteurs. Alle camerabewakingssystemen kunnen uit voorraad geleverd worden en dus handig als u uw camerabewaking met spoed wilt regelen.

IP Camera installatie bij particulieren

Camera installatie is ook raadzaam voor particulieren, zeker als u niet elke dag thuis aanwezig bent. Tijdens uw vakantie, een avond uit of een weekend weg, wilt u dat uw huis optimaal beveiligd is en mogelijke inbrekers geen kans krijgen. Duidelijk aanwezige camerabewaking zal ervoor zorgen dat onverlaten uw huis of grond links laten liggen om hun heil elders te zoeken.

IP Camera installatie levert uw bedrijf veel voordelen op

De meeste bedrijfspanden zijn niet 24 uur per dag en zeven dagen in de week geopend. Kostbare voorraden, inventaris en bedrijfsinformatie zijn vele uren per dag min of meer onbewaakt. Een camerabewakingssysteem, bijvoorbeeld met opnamefunctie, laat duidelijk zien wie uw pand benadert

of zich probeert toegang te verschaffen. In geval van inbraak of insluiping vergroten duidelijke camerabeelden de pakkans aanmerkelijk. Het beveiligen van uw bedrijfspand of industrieterrein met adequaat werkende camera’s wordt sterk aangeraden door zowel politie als verzekeringsmaatschappijen. Als u overdag wilt weten wie uw pand binnenkomt,

is het verstandig om te investeren in toegangscontrole, gecombineerd met camerabewaking. Camera’s, geplaatst aan de buitenkant van uw gevel, hebben een aantoonbare afschrikkende werking op mogelijke insluipers en dragen bij aan een veilige werkomgeving.