Een futuristische uiterlijk, en natuurlijk de prachtige interface die je gewend bent van UniFi. Recent op de markt en niet overal beschikbaar, maar wij hebben er
al enkele tientallen mogen installeren in de afgelopen tijd.

UniFi heeft met zijn toegangscontrole systeem een gat in de markt. Het is makkelijk te beheren en betaalbaar maar ook een uiterlijk wat straalt en goed staat bij moderne kantoren of woningen. Krijg toegang tot deuren doormiddel van gezichtsherkenning, een pasje of een code. Met de UniFi access controller kan u heel makkelijk personen aanmaken, en deze toegang geven tot een of meerdere deuren, en dit kan ook met gezichtsherkenning. De Unifi access reader PRO, met een led scherm waarop ook een welkoms bericht en uw naam kan worden weergegeven.

 

Gereedmaken toegangscontrole 

Het gereedmaken van toegangscontrole systemen is wel iets waar kennis en vakmanschap voor nodig is. Het juiste slot, netwerk, en elektra aanleg, maar ook veiligheid en noodtoegang. Het is niet zo makkelijk gemaakt dat iedereendit kan installeren, enige technische kennis is wel echt nodig.Het gebruik van dag en of nachtsloten, elektrisch aan te brengen is een stuk vakmanschap. Wij als installateur van Unifi producten hebben veel kennis in huis, en wij hebben de kans de producten al voor ze uitkomen te bekijken en grondig te testen.

 

 

De producten installeren wij dagelijks, zo weten wij ook de valkuilen en besparen we onze klanten een hoop hoofdpijn. Het monteren van de Ubiquiti Networks Access Reader Lite Toegangscontrole-lezer wil niet altijd gemakkelijk verlopen, hiervoor hebben wij zelf een achterkant spacer bak gemaakt welke heelgoed past op de Ubiquiti Networks Access Reader Lite Toegangscontrole-lezer waardoor de bekabeling netjes kan worden afgemonteerd.

 

 


Spacer

Helaas lukt het niet altijd dat de kabel goed of netjes wordt ingevoerd waardoor er net wat meer kabel tussenruimte nodig is. Dit is heel makkelijk op te lossen door de speciale spacer te gebruiken. Deze spacer is in eigenbeheer door IPcamerainstallatie ontworpen en exclusief bij ons verkrijgbaar. Heeft u een slecht werkende installatie ? of heeft u de wens toegangscontrole met pasjes, uw telefoon of met gezicht herkenning toe te passen, dan kan u een beroep doen op onze diensten. Wij leveren en installeren toegangscontrole van zowel ACT365, Rosslare, Unifi. Ook leggen en trekken wij de complete bekabeling.