Pakket samenstellen
Pakket samenstellen
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  Eigen helpdesk
  Installatie & Montage
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
 • Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  22 jaar ervaring
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
 • VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
 • Eigen showroom
  22 jaar ervaring

Vergeet u niet dat een bewakingscamera onderhoud nodig heeft?

1 december 2021

Veel mensen vergissen zich in de onderhoud van een bewakingscamera. Wij vermelden niet voor niets nadrukkelijk over het onderhoud overeenkomst, onderhoud is echt belangrijk  is en zeer effectief is voor uw camerabewaking systeem. Met het onderhouden van een beveiligingssysteem zal alles blijven functioneren naar toebehoren en dan blijft de kwaliteit zoals het hoort en verliest het geen kwaliteit. Onderhoud is nou eenmaal belangrijk om systemen goed te laten draaien. En zonder onderhoud weet u ook niet wat de staat is van uw camerabewaking systeem. Bijvoorbeeld de warmte element van een camera moet ook tijdig nagekeken worden en onderhouden worden. Het zelfde geld ook voor de vochtvangers die raden wij aan om eens in de 14 tot 20 maanden te vervangen. Camera's  gaan uiteraard ook wel langer mee maar met  goede onderhoud dus dan heeft de klant er meer plezier van. Alle camera's kunnen tegen water maar water geeft ook aanslag.

Zoals u wel kunt begrijpen kunnen aanslag, vocht, beestjes, schimmel en de natuur aantasten en dat kunt u niet door hebben maar wij kunnen dat zien wanneer wij de camera gaan controleren en onderhoud uitvoeren. Met onderhoud aan uw camerabewaking systeem is de garantie dat u langer kunt genieten van uw camerasysteem vele malen hoger. Stel dat u vragen heeft of problemen dan kunnen wij er ter plaatsen ook naar kijken. Wij staan zoals u weet voor service en kwaliteit dat is waar wij naar streven. De klanten laten wij altijd tevreden achter en wij zorgen ook altijd dat wij geen rommel achterlaten dat vinden wij ook erg belangrijk. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, alle vragen die u heeft kunt u gerust stellen want domme vragen bestaan bij ons niet.

Ook samen werken met ons?

Neem nu contact op
De specialisten van IP Camera Installatie leveren en installeren al meer dan 20 jaar camerabewaking systemen en beveiligingcameras .
Copyright 2021| onderdeel van camerainstallatie.nl groep|Powered by Raion design