Vrijstaand huis IPCamerabewaking systeem

Een vrijstaand huis dat is natuurlijk een makkelijk doelwit voor mensen met slechte bedoelingen. Bij een groot vrijstaand huis denken ze altijd dat er vaak veel te halen valt dat is hoe ze denken, bij een vrijstaand huis zit er veel meer ruime tussen woningen dan in een rijtjeshuis. Dat vinden de inbrekers ook fijn want, dan heb je geen buren die echt ernaast zitten en die dan bijvoorbeeld geluiden kunnen horen en alarm kunnen slaan. Daarom raden wij het ook zeer aan uw vrijstaand huis goed te beveiligen met een goed alarm en IPcamerasysteem. De grote oppervlakte kan goed in de gaten gehouden worden met camerasystemen die daar perfect voor zijn.

Wij hebben op deze locatie een beveiligings systeem met alarmsysteem opties weten te installeren op deze locatie. De bewoners kunnen met het systeem op afstand mee kijken en wanneer het alarm afgaat krijgen ze ook een melding via de APP en dan kunnen de bewoners kijken wat er aan de hand is. Een camerabewaking systeem geeft rust en overzicht, en dat is precies wat je wil en geen zorgen te hebbe over de veiligheid van uw eigendommen.

Deze woning is voorzien van extreem goede scherpe IP bewakingscamera’s welke met slimme techniek bewegingen en onregelmatigheden kan herkennen.

Een IPCamerabewaking systeem welke hier gebruikt zijn zijn voorzien van de nieuwste IVS en bewegingsmelder technieken en kunnen
zelfs met behulp van de juiste software gezichten en gedrag
herkennen.