IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Onze Werkwijze is uniek, en dat maakt ons compleet.

Monteur camera in kruipruimte

Werkwijze van “de” installatie van een bewakingscamera door IPCamera Installatie.nl

Overal op internet zie je websites met een assortiment naar een bewakingscamera en deze bestellen zo simpel is het niet als mensen denken er zit veel meer achter weten wat u koopt is heel belangrijk. Onze 20 jaar kennis en ervaring die we hebben vanuit ons bedrijf kan u een hoop geld besparen en ergernis voorkomen. De juiste bewakingscamera en samenstelling daarvan, de juiste kabel, pluggen, harddisk recorder en programmering daarvan is één, maar het installeren van het geheel op de juiste manier voor een lange levensduur is mogelijk nog wel belangrijker. Wij bieden u mega veel ervaring, onze passie ervoor en kennis aan overvloed zodat u hiermee uw voordeel kunt doen. Wij maken voor u een camerabewaking zodat u hiermee veel geld bespaard. Wij denken altijd heel erg mee met onze klanten hoe en wat goed is en bij al uw beveiligingswensen en installeren deze geheel zorgeloos en naar uw wens voor een vast laag en all-in tarief.

Direct offerte

Onze werkwijze:

Het eerste contact veelal verloopt dit telefonisch, per mail of per WhatsApp.
In een kort gesprek horen wij de wensen aan van de klanten, en kiezen we voor een vervolg
stap. Een vervolg stap kan zijn een directe offerte, het direct inplannen of een
bezoek bij u op locatie.

Dan gaat de klant samen met onze planner kijken naar een geschikt moment wat goed uitkomt voor beide waarop wij

de IP camera’s bij u mogen plaatsen.

Op de montage dag zullen onze monteurs zich netjes bij u melden en lopen ze het complete
rondje en vertellen ze u precies wat ze gaan uitvoeren. Tijdens de installatie zullen
ze met u overleg houden zodat u weet wat er gebeurd. Aan het einde van de dag ruimen
ze alles netjes op en maken ze alles schoon.

Als alles netjes en schoon en opgeruimd is, de camera’s perfect zijn afgesteld op uw eisen en alles gereed is gaan
onze IPcamerainstallatie specialisten u alles rustig uitleggen, een documentatie opmaken
en uw woning voorzien van de camera stickers.

IP camerabewaking installatie monteur bewakingscamera
Helpdesk en kantoor IP Camera Installatie

Camerabewaking advies op locatie

Wij van IPcamerainstallatie hebben 20 jaar camerainstallatie ervaring en voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie Wij komen graag bij uw langs om de situatie in te zien en advies te geven wat het beste is voor u. Van kleine tot hele grote installaties en projecten voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand of een terrein, wij denken graag met u mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en wat het beste is voor u.

Direct offerte

Zakelijk & Particulier

Wij van IPcamerainstallatie hebben 20 jaar ervaring met camera installatie & verkoop voor particulier en zakelijk. Of dit nu is voor een huis, flat, camper, boot dat doen wij allemaal, dat maakt voor ons niet uit, wij leveren maatwerk oplossingen voor al onze klanten. Door onze passie voor het vak weten wij van ieder project een waar kunstwerk te maken. Wij staan voor service en kwaliteit en daar zullen wij altijd voor staan omdat wij willen dat zowel de zakelijke als particuliere klanten tevreden zijn.

Direct offerte

IPcamera Installatie voorbeelden

Wij laten graag zien waar wij goed in zijn, al meer dan 20 jaar installeren wij IP camerainstallatie systemen bij onze zakelijke en particuliere klanten.

Sinds de start in het jaar 1999 hebben wij reeds meer dan 120 000 IP camera installatie systemen mogen installeren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe dergelijke installaties welke geplaatst zijn door onze eigen IP Camera Installatie monteurs er uit zien. Heeft u een vraag ? of wenst u voor uw project een prijs ? dan helpen wij u graag aan een passende offerte voor uw bewakingscamera systeem.

IP Motion detectie bewakingscamera voordeur en achtertuin

Wij van IPcamerainstallatie plaatsen hier een IP motion detectie bewakingscamera. Een mooie motion detectie bewakingscamera op de voordeur gericht en een camera in de achtertuin. Wij hebben deze nieuwe woning voorzien van nieuwe bewakingscamera’s de klant heeft nu de slimme 6MP motion detectie camera’s . De klant is nu verzekerd van goede camerabewaking op de voor en achter zijde.

IP Bewakingscamera in snackbar met monitor en beweging detectie ( IVS )

Overvallen wil je niet mee maken het brengt ellende, trauma’s en kan veel geld kosten. Als je eigenaar bent van een winkel of fastfood keten dan wil je je veilig voelen en zo veilig mogelijk je werk kunnen doen. Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben bij deze snackbar een IP bewakingscamera geplaatst. Mocht er een overval worden gepleegd staat het vast op beeld en kan dat over gedragen worden aan de politie. Ook bij onenigheden of ruzies staat alles op beeld en is er bewijsmateriaal

Meerdere IP bewakingcameras voor VVE

Wij van IPcamerainstallatie hebben hier een school voorzien van meerdere IP camera’s voor VVE. Deze locatie werd getergd door vernielingen en inbraken.De school had camera’s hangen welke verouderd waren, werkte niet meer optimaal en de kwaliteit was niet van nu en was daarom ook toe aan vervanging. Sinds de nieuwe camera’s is het nu veel rustiger bij de school en zijn ze zeer tevreden over de rust en de kwaliteit van de nieuwe camera’s.

IPCamera’s installeren op een boot

Wij van IPcamerainstallatie hebben ook een boot mogen voorzien van IPcamera’s. Met een boot heb je niet altijd even veel overzicht dus kan het handig zijn om extra zicht te hebben. Het is ook altijd handig om te kunnen zien wat er bij de boot gebeurd als je niet in de buurt bent en niet het overzicht kan beheren. Een boot kost veel geld, met schade erbij nog meer met het aanleggen van een boot zijn IPcamera’s een handige methode om dat tijd en dus geld te besparen.

IP Camerabewaking op nieuwbouw woning

Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben hier een nieuwbouwwoning voorzien van HD IPCamerabewaking. Ons advies is uiteraard wanneer u de sleutel krijg van uw nieuwe huis zo snel mogelijk uw huis te beveiligen voor mensen met slechte bedoelingen. Als je een nieuw huis hebt ben je natuurlijk blij en trots maar het is ook van groot belang dat het beveiligd is.

Dahua 4K IP bewakingscamera woonhuis installatie

Hier hebben wij van IPcamerainstallatie de Dahua 4K IP bewakingscamera geplaatst bij deze woning. De woning is zoals u een beetje kunt zien omringt met veel groen en dat kan leiden tot inbraak of vernielingen. De beelden zijn haarscherp en de bewoners voelen zich nu veel veiliger met het idee dat ze een goede een betrouwbare camera hebben.

IPcamera installatie Camerabewaking pakketten

Door het laten plaatsen van IP camerabewaking in je woning of bedrijf schrik je criminele af en kun je vandalisme of inbraken zeker voorkomen. Je kunt door de vakspecialisten van IP Camera Installatie bewakingscamera’s laten plaatsen om kwaadwillende in ieder geval af te schrikken. Ook kunnen eventueel na inbraak duidelijke bewijzen worden verzameld met behulp van de haarscherpe beelden van deze kwaliteitscamera’s. Laat je IP bewakingscamera’s plaatsen door de experts van IP Camera Installatie en zorg voor een betrouwbare bewaking van huis en haard. Bij IP Camera Installatie kun je kiezen uit diverse pakketten die direct aansluiten op jouw behoefte. Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met ons via de contactgegevens onderaan deze pagina. We staan je graag te woord.

HD
bewakingscamera

1280×720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 899,-

Direct offerte

Full HD
bewakingscamera

1920×1080 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1189,-

Direct offerte

Super HD
bewakingscamera

2560×1440 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1289,-

Direct offerte

Ultra HD
bewakingscamera

3072×2048 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1489,-

Direct offerte

Camerabewaking Installatie planning

Onze organisatie is digitaal, wij werken met digitale werkbonnen en ook de planning en de GPS kastjes in de auto’s zijn hieraan gekoppeld. Op deze manier weten onze monteurs direct wat ze moeten doen, en kunnen wij vanuit kantoor alles organiseren.

Zodra wij uw installatie gaan plannen, is intern alles verwerkt in de systemen en weet het magazijn wat er gepakt moet worden, weet de uitgifte wat er moet worden meegegeven en weten de monteurs wat ze moeten doen.

Planning software Camera bewaking installatie

Een projectmatige planning, en weten waar u aan toe bent. Het nakomen van afspreken, en weten wanneer wat gaat gebeuren.

Wij zorgen voor de complete installatie, of het nu gaat om 1 of om 200 camera’s onze begeleiding en installatie loopt soepel en volgens een strak schema.

Voor woningen, zorg, overheid, terreinen, parkeergarages, VVE , bedrijven, loodsen, magazijnen.… je kan het zo gek niet bedenken of wij installeren daar wel veiligheid.

auto op de weg wij installeren beveiliging camera installatie ip


Onderdeel van camerainstallatie groep

IPcamera installatie monteur

Samenwerken en teamverband

Binnen onze organisatie is iedereen belangrijk, iedereen heeft zijn taken en verantwoordelijkheden. Zo zal de adviseur u voorzien van het juiste advies, en alles documenteren voor de werkvoorbereider zodat u de juiste goederen zal krijgen.
De monteurs en de adviseurs hebben contact over de installatie zodat ze precies weten wat er moet gebeuren, maar ook de kleine details worden besproken.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen maken wij ook enkel gebruik van kwaliteits producten, en zal de adviseur ook de kwaliteit controleren. Tevreden klanten maken ons blij, en daar doen wij onze stinkende best voor.

Advies camerabewaking

Persoonlijk contact, advies, en begeleiding wij pakken het serieus en professioneel aan. U heeft gewoon uw eigen contact persoon.

Wij rijden door heel Nederland en Belgie

camera monteren aan de muur

Het monteren van een bewakingscamera ? wij weten wat we doen….. wij plaatsen er soms wel meer dan 100 per dag !

Kabels trekken kruipruimte IP camera installatie

CPR gekeurde kabels voor uw IPCamera

Regelgeving is belangrijk, wij werken dan ook volgens NEN8012/CPR waarbij de bekabeling aan standaarden moet voldoen. Dit doen wij niet enkel en alleen vanwege de geldende regelgeving maar ook omdat de kwaliteit van de netwerk kabels voor ons van belang is.


Vele installatie bedrijven houden zich niet aan deze regels, waardoor het kan zijn dat u bij brand niet verzekerd zal zijn.

CPR gekeurde kabels IPCamera installatie
camerabeeld op monitor

Echt goed camerabeeld op uw scherm of telefoon app

Een camera die niet goed gericht is zal natuurlijk nooit het beeld geven dat u zou willen, daarom doen onze IPcamera monteurs er alles aan om uw camerabeelden netjes af te stellen.

Een camera die te hoog is geplaatst ? of een camera die te laag is geplaatst of een verkeerde lens op de camera, dit alles wil u niet. Een juist advies van een beveiliging adviseur is dan ook goud waard.

Wij garanderen u; de best haalbare kwaliteit op uw monitor, app op uw telefoon of tablet en zelfs op uw computer.

Maatwerk en volgens afspraak

 

Afspraak is afspraak, als wij iets beloven dan komen we deze belofte na.
Zo ook de gekozen kleur van de camera, de beugels, en de e.v.t gekozen extra afwijkende wensen. Niet iedere situatie is het zelfde, sterker nog … bijna alle opdrachten zijn anders, vandaar dat maatwerk belangrijk is voor ons.

Onze organisatie houd rekening met uw wensen, de kleur van de IPcamera of bijvoorbeeld een maatwerk beugel die gemaakt zal moeten worden. Net zoals de mogelijkheid om een of meerdere monitoren in uw woning of bedrijf te plaatsen, deze kunnen zelfs ingebouwd worden.

camera schoonmaken IP Camera Installatie
Zwarte dome IPcamera Dahua

Binnen 24 uur advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op