Hier hebben wij twee mooie cameras mogen plaatsen aan de voorkant van de woning.Een camera is gericht op de voortuin en voordeur. De tweede camera is gericht op
de auto, deze staat op een parkeerplek en de camera waakt nu over de auto. Het mooie van de gekozen camera’s bij deze woning is dat ze zowel dag als nachtzicht hebben maar ook gebruik maken van een microfoon. Gesprekken voor de deur, met bezorgers of andere mensen aan de voordeur worden in zijn geheel opgenomen. De cameras nemen dus beeld en geluid op, super als bewijslast echt belangrijk is

Turret camerabewakingscamera voorkant woning 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij installeren geen Wifi netwerk camera’s maar al onze cameras zijn bekabeld. De zekerheid en de garantie dat de camera altijd zal werken kan alleen als er een vaste kabel is. Maar niemand wil natuurlijk een kabel zien lopen, vandaar dat onze monteurs dit onzichtbaar installeren. U zal geen kabel zien, en toch heeft u een kabel die camera zal voorzien van netwerk en voeding. Wij installeren enkel en alleen uiterst professionele netwerk camera’s. Wij houden van nette installaties zonder dat een kabel te zien zal zijn en dat is dan ook ons vakmanschap. De installatie monteurs van IPcamerainstallatie.nl zijn met hun kennis vaak de concurrentie een flinke stap voor.

Bullet camera

Grotere bewakingscamera met nog meer zicht ? dat kan wij hebben ook camera’s die een stuk groter zijn en nog meer opvallen. Een lekkere opvallende bewakingscamera met grote lens. Met deze IPcamera modellen kan u vaak tot wel 50meter of verder inzoomen en is een detail nog beter in beeld te krijgen.

Toe aan echt goede camerabewaking oplossingen ? en de prijsvechters zat die niet in oplossingen zoeken maar enkel een goedkope aanbieding willen presenteren voor een snelle verkoop ?

Wij nemen gewoon echt de tijd voor u en uw wensen, De goedkoopste beveiliging oplossing is veelal niet de beste en daardoor zal het in veel gevallen achteraf enorm tegenvallen. Van ons mag u kwaliteit verwachten, goed advies en geen kat in de zak.

Niet tevreden ? dat vinden wij vervelend dan zoeken we gewoon naar de oplossing om u wel tevreden te stellen.

Dahua IPcamera

 

 

Een camera die meer doet dan alleen maar beeld opnemen, wij presenteren u de TIOC camera. Een slimme camera welke ook een sirene ingebouwd heeft en een flitslamp. De dader zal zich werkelijk kapot schrikken, en snel weglopen want deze camera ziet, herkend en zal een alarm signaal laten afgaan, een flitslamp zal snel flikkeren om iemand te waarschuwen dat hij weg moet gaan.

De perfecte bewakingscamera heeft u gevonden, dit is namelijk in veel gevallen de meest ideale oplossing.