IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Zakelijke beveiliging al meer dan 20 jaar de beste camera en alarm systemen geplaatst door onze eigen monteurs.

Zakelijke camerabewaking

IP Camera bewaking zakelijk geeft je dat extra veilige gevoel, omdat je altijd waar je ook bent, kunt zien wie er in of om je bedrijfspand loopt. Een beveiligd pand van uw onderneming neemt veel zorgen en problemen weg. IPcamerainstallatie.nl is de camera bewaking specialist van Nederland en België. Wij van IPcamerainstallatie zijn de experts op het gebied met de beste beelden en de hoogste opname kwaliteit. Met onze HD bewakingscamera’s heeft u het hoogst haalbare kwaliteit bewakingscamera in huis gehaald. Een camerabewaking met slimme Motion detectie technieken en een goede App voor uw telefoon om uw camera te volgen en besturen.

Direct offerte

Beveiliging van uw onderneming: camerabewaking zakelijk

Als ondernemer wil je beveiligd zijn zodat het blijft draaien en u geen tijd en geld hoeft te verspillen met inbraak en diefstal zaken. Als u opzoek bent naar alarm of camerabewaking op zakelijk gebied dan bent u bij IPcamerainstallatie op het juiste adres. Wij van IPcamerainstallatie hebbe veel ervaring in het beschermen van ondernemingen. U heeft natuurlijk het liefst een systeem die u direct waarschuwt als er iets misgaat want dan kunt u hulp inschakelen wanneer u er niet bent.. Dit zorgt voor een preventieve werking en op deze manier komt u er niet pas achteraf achter dat er goederen zijn verdwenen. Onze IPcamerainstallatie specialisten zullen vanaf het eerst contact met u hun uiterste best doen om uw zorgen uit handen te nemen en alles zorgeloos te laten verlopen.

Ipcamera app

Professionele software waarmee u een ? of meerdere locaties live kan bekijken. Zowel op uw pc, laptop, tablet ? of uw smartphone. Wij zorgen dat uw cameras goed in beeld zijn, en overal te bereiken zijn. Veilig en voorzien van de nodige beveiligingen zodat niemand het kan hacken, inbreken of stiekem kan meekijken.

Professionele installatie van uw bewakingscamera, Alarm systeem, Intercom en zelfs uw Datanetwerk leggen wij compleet aan.

Software voor uw bewakingscamera

Beveiligingssysteem voor camerabewaking zakelijk

Het voordeel aan onze IPcamera systemen van IPcamerainstallatie.nl is dat ze van hoge kwaliteit zijn en je altijd de HD kwaliteit camerabeelden live kunt kijken. De Dahua Super HD kwaliteit bewakingscamera pakket zal uiteraard een goede keuze zijn. Een IPcamera syteem met slimme Motion detectie technieken en een goede App voor uw telefoon om uw camera te volgen en besturen. Onze systemen maken het mogelijk om mee te kijken op je computer, smartphone of tablet. Waar je ook bent: je bent altijd op de hoogte van de gebeurtenissen om je bedrijfspand of huis heen.

Direct offerte

Meer dan alleen camerabewaking voor uw bedrijf

Wij van IPcamerainstallatie zijn ook bekend met 4K IP camera beeld kwaliteit dit is loep zuiver beeld voor uw pand. Wij staan voor service en kwaliteit vandaar Dahua want dahua camera levert uitstekende beelden en is een zeer goed beveiligd systeem. Met 4K camera’s worden zelfs bij digitaal inzoomen verbazingwekkend gedetailleerde beelden verkregen. Dankzij de uitstekende 4K videokwaliteit levert de nieuwe Dahua 4K Ultra-HD netwerkcamera betrouwbare en zeer scherpe beelden voor binnen en buiten het pand. De snelheid en resoluties zorgen voor het detail dat het verschil maakt bij het verzamelen van bewijs. Door de uitstekende beeldkwaliteit 4K resolutie is de IP camera geschikt voor allerlei toepassingen.

Direct offerte

UW bedrijf beveiligen met een modern camerabewaking systeem ? wij overtuigen u graag van onze kennis en kunde, en hoe wij voor u geld kunnen besparen.
Dat er voldoende internet bedrijven zijn die vanuit hun zolderkamer voordelige camera setjes verkopen ? jazeker zijn wij ons bewust van de keuze is reuze.
En toch zijn er grote verschillen, want een ruime zolderkamer is mooi en kost niet veel, maar daar is lastig maatwerk te bouwen, of het is lastig daar meerdere personen voor ondersteuning kwijt te kunnen. Een zolderkamer is super gezellig en de kosten zijn laag, het verkopen van dozen die je nooit in je handen heb gehad is een mooi concept echter vergeet je heel snel wat je echt verkoopt, en dat is kennis.

De installatie van een bewakingscamera uitgelegd door een specialist

Waarom de IPcamera installatie specialist echt beter is.

Het opdoen van kennis, de praktijk ervaring, praten over iets waar je echt verstand van heb, passie en natuurlijk de valkuilen waar je zelf al eens ingestapt bent.

Kennis en ervaring die je niet kan opdoen op een zolderkamer, dat is de kennis die wij al reeds meer dan 21 jaar hebben opgedaan ! Wij zijn er voor onze klanten en dat al meer dan 130 000 camera’s later nog steeds.

Wij blijven het zeggen, brood koopt u bij de bakker, klus spullen bij de bouwmarkt, en een goed camerabewaking of alarm systeem bij de vak man.

Zakelijke IP cameraInstallatie voorbeelden

Wij laten graag zien waar wij goed in zijn, al meer dan 20 jaar installeren wij IP camerainstallatie systemen bij onze zakelijke en particuliere klanten.

Sinds de start in het jaar 1999 hebben wij reeds meer dan 120 000 IP camera installatie systemen mogen installeren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe dergelijke installaties welke geplaatst zijn door onze eigen IP Camera Installatie monteurs er uit zien. Heeft u een vraag ? of wenst u voor uw project een prijs ? dan helpen wij u graag aan een passende offerte voor uw bewakingscamera systeem.

IP Motion detectie bewakingscamera voordeur en achtertuin

Wij van IPcamerainstallatie plaatsen hier een IP motion detectie bewakingscamera. Een mooie motion detectie bewakingscamera op de voordeur gericht en een camera in de achtertuin. Wij hebben deze nieuwe woning voorzien van nieuwe bewakingscamera’s de klant heeft nu de slimme 6MP motion detectie camera’s . De klant is nu verzekerd van goede camerabewaking op de voor en achter zijde.

IP Bewakingscamera in snackbar met monitor en beweging detectie ( IVS )

Overvallen wil je niet mee maken het brengt ellende, trauma’s en kan veel geld kosten. Als je eigenaar bent van een winkel of fastfood keten dan wil je je veilig voelen en zo veilig mogelijk je werk kunnen doen. Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben bij deze snackbar een IP bewakingscamera geplaatst. Mocht er een overval worden gepleegd staat het vast op beeld en kan dat over gedragen worden aan de politie. Ook bij onenigheden of ruzies staat alles op beeld en is er bewijsmateriaal

Meerdere IP bewakingcameras voor VVE

Wij van IPcamerainstallatie hebben hier een school voorzien van meerdere IP camera’s voor VVE. Deze locatie werd getergd door vernielingen en inbraken.De school had camera’s hangen welke verouderd waren, werkte niet meer optimaal en de kwaliteit was niet van nu en was daarom ook toe aan vervanging. Sinds de nieuwe camera’s is het nu veel rustiger bij de school en zijn ze zeer tevreden over de rust en de kwaliteit van de nieuwe camera’s.

IPCamera’s installeren op een boot

Wij van IPcamerainstallatie hebben ook een boot mogen voorzien van IPcamera’s. Met een boot heb je niet altijd even veel overzicht dus kan het handig zijn om extra zicht te hebben. Het is ook altijd handig om te kunnen zien wat er bij de boot gebeurd als je niet in de buurt bent en niet het overzicht kan beheren. Een boot kost veel geld, met schade erbij nog meer met het aanleggen van een boot zijn IPcamera’s een handige methode om dat tijd en dus geld te besparen.

IP Camerabewaking op nieuwbouw woning

Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben hier een nieuwbouwwoning voorzien van HD IPCamerabewaking. Ons advies is uiteraard wanneer u de sleutel krijg van uw nieuwe huis zo snel mogelijk uw huis te beveiligen voor mensen met slechte bedoelingen. Als je een nieuw huis hebt ben je natuurlijk blij en trots maar het is ook van groot belang dat het beveiligd is.

Dahua 4K IP bewakingscamera woonhuis installatie

Hier hebben wij van IPcamerainstallatie de Dahua 4K IP bewakingscamera geplaatst bij deze woning. De woning is zoals u een beetje kunt zien omringt met veel groen en dat kan leiden tot inbraak of vernielingen. De beelden zijn haarscherp en de bewoners voelen zich nu veel veiliger met het idee dat ze een goede een betrouwbare camera hebben.

Projectmatige installatie van echt goede en betrouwbare camerabewaking installaties. Alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer. Met ruim 34 eigen medewerkers en een eigen houtbewerking, metaal en spuitcabine kunnen wij ook echt alles zelf uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van externen. Wij zorgen van A tot Z voor een complete installatie van uw bewakingscamera’s en alarm systeem. Zowel het trekken van de netwerk kabels, het trekken en lassen van glasvezel, plaatsen van camerapalen, straalzenders, en het storten van beton. Het op kleur spuiten van de camera’s , en het monteren van alle overige wensen.

De IPCAMERA INSTALLATIE monteurs, zijn getraind en werken zoals een vakman moet werken, projectmatig en onder regie. Op kantoor monitoren wij de werkzaamheden, en alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

IPcamera installatie Camerabewaking pakketten

Door het laten plaatsen van IP camerabewaking in je woning of bedrijf schrik je criminele af en kun je vandalisme of inbraken zeker voorkomen. Je kunt door de vakspecialisten van IP Camera Installatie bewakingscamera’s laten plaatsen om kwaadwillende in ieder geval af te schrikken. Ook kunnen eventueel na inbraak duidelijke bewijzen worden verzameld met behulp van de haarscherpe beelden van deze kwaliteitscamera’s. Laat je IP bewakingscamera’s plaatsen door de experts van IP Camera Installatie en zorg voor een betrouwbare bewaking van huis en haard. Bij IP Camera Installatie kun je kiezen uit diverse pakketten die direct aansluiten op jouw behoefte. Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met ons via de contactgegevens onderaan deze pagina. We staan je graag te woord.

HD
bewakingscamera

1280×720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 899,-

Direct offerte

Full HD
bewakingscamera

1920×1080 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1189,-

Direct offerte

Super HD
bewakingscamera

2560×1440 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1289,-

Direct offerte

Ultra HD
bewakingscamera

3072×2048 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1489,-

Direct offerte
Loods en magazijn met camera laten installeren
camera in paal monteren
camera in ingang en of hal plaatsen


Onderdeel van camerainstallatie groep

Binnen 24 uur persoonlijk IP camera bewaking advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op