Pakket samenstellen
Pakket samenstellen
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  Eigen helpdesk
  Installatie & Montage
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
  VCA Certificering 
 • Opgeleide monteurs
  Eigen showroom
  22 jaar ervaring
 • 22 jaar ervaring
  Advies op locatie
 • VCA Certificering 
  Opgeleide monteurs
 • Eigen showroom
  22 jaar ervaring

Zakelijke camerabewaking

IP Camera bewaking zakelijk geeft je dat extra veilige gevoel, omdat je altijd waar je ook bent, kunt zien wie er in of om je bedrijfspand loopt. Een beveiligd pand van uw onderneming neemt veel zorgen en problemen weg. IPcamerainstallatie.nl is de camera bewaking specialist van Nederland en België. Wij van IPcamerainstallatie zijn de experts op het gebied met de beste beelden en de hoogste opname kwaliteit. Met onze HD bewakingscamera’s heeft u het hoogst haalbare kwaliteit bewakingscamera in huis gehaald. Een camerabewaking met slimme Motion detectie technieken en een goede App voor uw telefoon om uw camera te volgen en besturen.
Direct offerte

Pakketwijfels?

Bel of mail ons via;
036 5290 007
info@ipcamerainstallatie.nl

Alle pakketten
Inclusief installatie

Gecertificeerde monteurs
In één dag gemonteerd
All-in montage

Pakkettwijfels
Doe de Pakketwijzer

Met de Pakketwijzer kun je bepalen
welk pakket het best bij jou past
Samenstellen

Beveiliging van uw onderneming: camerabewaking zakelijk

Als ondernemer wil je beveiligd zijn zodat het blijft draaien en u geen tijd en geld hoeft te verspillen met inbraak en diefstal zaken. Als u opzoek bent naar alarm of camerabewaking op zakelijk gebied dan bent u bij IPcamerainstallatie op het juiste adres. Wij van IPcamerainstallatie hebbe veel ervaring in het beschermen van ondernemingen. U heeft natuurlijk het liefst een systeem die u direct waarschuwt als er iets misgaat want dan kunt u hulp inschakelen wanneer u er niet bent.. Dit zorgt voor een preventieve werking en op deze manier komt u er niet pas achteraf achter dat er goederen zijn verdwenen. 

Algemene informatie

Professionele software

Professionele software waarmee u een ? of meerdere locaties live kan bekijken. Zowel op uw pc, laptop, tablet ? of uw smartphone. Wij zorgen dat uw cameras goed in beeld zijn, en overal te bereiken zijn. Veilig en voorzien van de nodige beveiligingen zodat niemand het kan hacken, inbreken of stiekem kan meekijken.

Professionele installatie van uw bewakingscamera, Alarm systeem, Intercom en zelfs uw Datanetwerk leggen wij compleet aan.

Zakelijke beveiliging
Het voordeel aan onze IPcamera systemen van IPcamerainstallatie.nl is dat ze van hoge kwaliteit zijn en je altijd de HD kwaliteit camerabeelden live kunt kijken. De Dahua Super HD kwaliteit bewakingscamera pakket zal uiteraard een goede keuze zijn. Een IPcamera syteem met slimme Motion detectie technieken en een goede App voor uw telefoon om uw camera te volgen en besturen. Onze systemen maken het mogelijk om mee te kijken op je computer, smartphone of tablet. Waar je ook bent: je bent altijd op de hoogte van de gebeurtenissen om je bedrijfspand of huis heen.
Direct offerte
Meer dan!
Wij van IPcamerainstallatie zijn ook bekend met 4K IP camera beeld kwaliteit dit is loep zuiver beeld voor uw pand. Wij staan voor service en kwaliteit vandaar Dahua want dahua camera levert uitstekende beelden en is een zeer goed beveiligd systeem. Met 4K camera’s worden zelfs bij digitaal inzoomen verbazingwekkend gedetailleerde beelden verkregen. 
Direct offerte
moderne bewaking
UW bedrijf beveiligen met een modern camerabewaking systeem ? wij overtuigen u graag van onze kennis en kunde, en hoe wij voor u geld kunnen besparen.
Dat er voldoende internet bedrijven zijn die vanuit hun zolderkamer voordelige camera setjes verkopen ? jazeker zijn wij ons bewust van de keuze is reuze.
En toch zijn er grote verschillen, want een ruime zolderkamer is mooi en kost niet veel, maar daar is lastig maatwerk te bouwen, of het is lastig daar meerdere personen voor ondersteuning kwijt te kunnen. Een zolderkamer is super gezellig en de kosten zijn laag, het verkopen van dozen die je nooit in je handen heb gehad is een mooi concept echter vergeet je heel snel wat je echt verkoopt, en dat is kennis.
Waarom IPcamera
Het opdoen van kennis, de praktijk ervaring, praten over iets waar je echt verstand van heb, passie en natuurlijk de valkuilen waar je zelf al eens ingestapt bent.

Kennis en ervaring die je niet kan opdoen op een zolderkamer, dat is de kennis die wij al reeds meer dan 21 jaar hebben opgedaan ! Wij zijn er voor onze klanten en dat al meer dan 130 000 camera’s later nog steeds.

Wij blijven het zeggen, brood koopt u bij de bakker, klus spullen bij de bouwmarkt, en een goed camerabewaking of alarm systeem bij de vak man.
Projectmatige installatie

Projectmatige installatie van echt goede en betrouwbare camerabewaking installaties. Alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer. Met ruim 34 eigen medewerkers en een eigen houtbewerking, metaal en spuitcabine kunnen wij ook echt alles zelf uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van externen. Wij zorgen van A tot Z voor een complete installatie van uw bewakingscamera’s en alarm systeem. Zowel het trekken van de netwerk kabels, het trekken en lassen van glasvezel, plaatsen van camerapalen, straalzenders, en het storten van beton. Het op kleur spuiten van de camera’s , en het monteren van alle overige wensen.

Onderdeel van Camerainstallatie groep

Binnen 24 uur advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op

Laaste nieuws

23 december 2021
Slimme camerabewaking voor thuis

Slimme camerabewaking voor thuis dat kregen wij als opdracht. We moesten ervoor zorgen dat de […]

Read More
23 december 2021
Beveiligingscamera voor buiten: Wie niet weg is, is zeker weten gezien!

Het leven van een inbreker wordt er niet makkelijker op nu er steeds meer mensen […]

Read More
1 december 2021
Nieuwe website IP Camera Installatie .nl

Nieuwe website IP Camera Installatie .nl Een nieuwe website voor ons ! en daar zijn […]

Read More

Ook samen werken met ons?

Neem nu contact op
De specialisten van IP Camera Installatie leveren en installeren al meer dan 20 jaar camerabewaking systemen en beveiligingcameras .
Copyright 2021| onderdeel van camerainstallatie.nl groep|Powered by Raion design