IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen


Al 20 jaar de beste Alarm beveiliging

Bij ons gewoon standaard met een APP op uw telefoon, met digitale doormeldingen en zowel koop, huur als op afbetaling mogelijk.

Ajax Super modern ALARM

Het moderne alarm van AJAX, wij zijn al jaren FAN ! en dat al vanaf het prille begin. Wij weten waar we over praten, en leveren gewoon uit voorraad. Heeft u vragen ? wenst u advies ? of wenst u gewoon de installatie te bestellen ? neem gerust contact met ons op.

Ajax Hub is het brein van het Ajax-systeem en beheert elk onderdeel van het netwerk. Dankzij de Jeweler-technologie wordt elke draadloze component in het netwerk voortdurend gecontroleerd en worden alle gegevens verzameld. Versleutelde communicatie en authenticatie worden gebruikt, die de Ajax concentrator beschermen tegen interferentie of sabotage. Ajax Hub analyseert alle rapporten, filtert eventuele valse alarmen en waarschuwt u in geval van echt gevaar. Wij van Ipcamerainstallatie staan voor service garantie en kwaliteit, voor vragen kunt u bij ons terecht.

Direct offerte

IPCamera beelden met behulp van een app

Is de woning voorzien van een camerabewaking systeem dan is dat natuurlijk
al een stap in de goede richting. Beter zo het zijn om uw bewakingscamera’s
en alarmsystemen zelf te kunnen bedienen en te controleren,
gewoon via een app op uw smartphone.

Het in gebruik nemen van zo’n smartphone app is vrij eenvoudig,
u installeert de app op uw iPhone of Android telefoon en
verbind de smartphone in enkele klikken met uw camerasysteem.
Zo kun u ook een oogje in het zeil houden als u niet thuis bent.

Onze zeer gebruikersvriendelijke app is geheel gratis te installeren en te
gebruiken en is zowel geschikt voor Android als iPhone.

Wil je informatie? Dat kan natuurlijk, kijk onderaan deze pagina voor
onze contactgegevens, we staan je graag te woord.

Ipcamera app

Een MODERN Alarm van Ajax

Schaf direct een complete Ajax Hubkit compleet aan bij Ipcamerainstallatie zodat u direct alles besteld wat u nodig heeft. Wij van Ipcamerainstallatie staan u graag te woord voor vragen en informatie. Bij deze set zitten alle batterijen, montage materialen en benodigdheden. Het enige wat u nog aan moet schaffen is de simkaart. Wij staan voor kwaliteit en service en staan altijd voor u klaar. De detectiedetectoren detecteren menselijke aanwezigheid en openen van het raam of de deur. De hub stuurt bij een een alarmmelding automatische een melding door naar de Central Monitoring Station en de smartphone van de eigenaar.

Direct offerte

Ajax Hubkit compleet

Bent u op zoek naar een goed alarmsysteem ? Dan bent u bij Ip camerainstallatie op het juiste adres. Het Ajax Hubkit compleet is een perfect begin pakket voor een mooie prijs de waarde is hoog voor wat u betaald. Het Ajax Hubkit compleet bevat alles wat nodig is omtrent het beveiliging begin pakket.

Bij de Hubkit word geleverd:

 • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)
 • Draadloos magneetcontact
 • Draadloze bewegingsmelder
 • Afstandsbediening
 • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren
Direct offerte

Installatie voorbeelden

Wij laten graag zien waar wij goed in zijn, al meer dan 20 jaar installeren wij IP camerainstallatie systemen bij onze zakelijke en particuliere klanten.

Sinds de start in het jaar 1999 hebben wij reeds meer dan 120 000 IP camera installatie systemen mogen installeren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe dergelijke installaties welke geplaatst zijn door onze eigen IP Camera Installatie monteurs er uit zien. Heeft u een vraag ? of wenst u voor uw project een prijs ? dan helpen wij u graag aan een passende offerte voor uw bewakingscamera systeem.

Motion detectie bewakingscamera voordeur en achtertuin

Wij van IPcamerainstallatie plaatsen hier een IP motion detectie bewakingscamera. Een mooie motion detectie bewakingscamera op de voordeur gericht en een camera in de achtertuin. Wij hebben deze nieuwe woning voorzien van nieuwe bewakingscamera’s de klant heeft nu de slimme 6MP motion detectie camera’s . De klant is nu verzekerd van goede camerabewaking op de voor en achter zijde.

Bewakingscamera in snackbar winkel

Overvallen wil je niet mee maken het brengt ellende, trauma’s en kan veel geld kosten. Als je eigenaar bent van een winkel of fastfood keten dan wil je je veilig voelen en zo veilig mogelijk je werk kunnen doen. Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben bij deze snackbar een IP bewakingscamera geplaatst. Mocht er een overval worden gepleegd staat het vast op beeld en kan dat over gedragen worden aan de politie. Ook bij onenigheden of ruzies staat alles op beeld en is er bewijsmateriaal.

Meerdere bewakingcameras voor VVE

Wij van IPcamerainstallatie hebben hier een school voorzien van meerdere IP camera’s voor VVE. Deze locatie werd getergd door vernielingen en inbraken.De school had camera’s hangen welke verouderd waren, werkte niet meer optimaal en de kwaliteit was niet van nu en was daarom ook toe aan vervanging. Sinds de nieuwe camera’s is het nu veel rustiger bij de school en zijn ze zeer tevreden over de rust en de kwaliteit van de nieuwe camera’s.!

Camera’s installeren op een boot

Wij van IPcamerainstallatie hebben ook een boot mogen voorzien van IPcamera’s. Met een boot heb je niet altijd even veel overzicht dus kan het handig zijn om extra zicht te hebben. Het is ook altijd handig om te kunnen zien wat er bij de boot gebeurd als je niet in de buurt bent en niet het overzicht kan beheren. Een boot kost veel geld, met schade erbij nog meer met het aanleggen van een boot zijn IPcamera’s een handige methode om dat tijd en dus geld te besparen.

Camerabewaking op nieuwbouw woning

Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben hier een nieuwbouwwoning voorzien van HD IPCamerabewaking. Ons advies is uiteraard wanneer u de sleutel krijg van uw nieuwe huis zo snel mogelijk uw huis te beveiligen voor mensen met slechte bedoelingen. Als je een nieuw huis hebt ben je natuurlijk blij en trots maar het is ook van groot belang dat het beveiligd is

Dahua 4K bewakingscamera woonhuis installatie

Hier hebben wij van IPcamerainstallatie de Dahua 4K IP bewakingscamera geplaatst bij deze woning. De woning is zoals u een beetje kunt zien omringt met veel groen en dat kan leiden tot inbraak of vernielingen. De beelden zijn haarscherp en de bewoners voelen zich nu veel veiliger met het idee dat ze een goede een betrouwbare camera hebben.

Inhoud Alarm systeem pakketten

UW alarm systeem laten plaatsen en installeren, veelal zal u dit zelf niet willen en of kunnen doen. Wij maken het makkelijk en leveren en installeren complete pakketten voor aantrekkelijke prijzen. Geen gedoe, geen vervelende vragen of lastig gedoe wij houden gewoon simpel. Wij installeren het gehele alarm systeem zonder gedoe bij u. Wenst u ook een camera of intercom er bij ? geen probleem ook dit doet IP camera Installatie.

AJAX
Hubkit

 • Inclusief installatie & montage

 • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)

 • Draadloos Touch codebediendeel

 • Draadloze bewegingsmelder

 • Afstandsbediening

 • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren

Direct offerte
alarmsysteem met alarmsleutel

AJAX
Hubkit compleet

 • Inclusief installatie & montage

 • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)

 • Draadloos magneetcontact

 • Draadloze bewegingsmelder

 • Afstandsbediening

 • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren

Direct offerte
Alarmsysteem

AJAX
Set De luxe

 • Inclusief installatie & montage

 • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)

 • Draadloze binnensirene

 • Draadloze bewegingsmelder

 • Afstandsbediening

 • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren

Direct offerte


Installatie video


Onderdeel van camerainstallatie groep

Binnen 24 uur advies

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod