IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen


Over ons IP, Camera Installatie

ipcamera monteren aan de gevel
IP Camera Installatie monteur op trap een camera aan het monteren


Voor als het echt goed en vertrouwd moet , IP camera installatie

Wij van IP camera installatie werken in heel Nederland en België, voor professionele en professioneel geïnstalleerde camerabewaking en alarm systemen met goede service bent u bij ons op het juiste adres. Met de passie en liefde voor ons vak installeren wij de camera en alarm systemen bij onze klanten en dat al meer dan 20 jaar. Wij staan voor Service, kwaliteit en gebruiksgemak en met onze kennis en ervaring weten wij een ieder te leveren wat ze ook echt bij beveiliging verwachten.

Onze eigen IP camera installatie monteurs zijn echte vakmensen en specialisten die netjes werken en goed kunnen omgaan met de nieuwe technologie.
En hier laten wij u graag meer van zien ! onze manier van werken is uniek en dit maakt het ook dat ons bedrijf vaste klanten weet te behouden. Meer dan
120 000 camera’s zijn er de afgelopen jaren geplaatst en dat is heel wat kennis !

Direct offerte

IPCamera beelden met behulp van een app

Is de woning voorzien van een camerabewaking systeem dan is dat natuurlijk
al een stap in de goede richting. Beter zo het zijn om uw bewakingscamera’s
en alarmsystemen zelf te kunnen bedienen en te controleren,
gewoon via een app op uw smartphone.

Het in gebruik nemen van zo’n smartphone app is vrij eenvoudig,
u installeert de app op uw iPhone of Android telefoon en
verbind de smartphone in enkele klikken met uw camerasysteem.
Zo kun u ook een oogje in het zeil houden als u niet thuis bent.

Onze zeer gebruikersvriendelijke app is geheel gratis te installeren en te
gebruiken en is zowel geschikt voor Android als iPhone.

Wil je informatie? Dat kan natuurlijk, kijk onderaan deze pagina voor
onze contactgegevens, we staan je graag te woord.

Ipcamera app

Ons verhaal

Een bewakingscamera kopen blijft een dingetje… hoe weet je wat een goed camerasysteem is? Het zou zonde zijn als u een camera koopt die niet geschikt blijkt te zijn voor uw situatie, daar zijn wij een stapje voor wij willen u het juiste bieden. Wij van IPcamerainstallatie.nl krijgen ook veel vragen over ons bedrijf, hoe wij te werk gaan en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

In onze presentatie introduceren wij ons verhaal en in de video ziet u precies hoe wij werken en welke stappen wij doorlopen om een camerabewaking systeem bij u te leveren en installeren.

Direct offerte
De monteurs van Ip Camera Installatie

Ons team, wij zijn er trots op ! 34 collega’s die dag in dag uit zorgen voor onze klanten. Trots zijn wij zeker op ons bedrijf, ons merk en onze diensten. Al vanaf het prille begin werken wij aan meer dan alleen maar leveren en installeren, maar richten wij ons vooral op klant tevredenheid en terugkomende klant relaties.

Collegas en medewerkers IP Camera installatie
De IP Camera Installatie Familie
Advies van IP Camera installatie
Helpdesk en kantoor IP Camera Installatie

Beveiliging Huren, kopen of afbetaling per maand

Wij van IPcamerainstallatie.nl zijn onderdeel van CameraInstallatie.nl en al sinds 1999 de IP camerabewaking specialist binnen Nederland en België. Wij denken met u mee want bij ons is het mogelijk om te huren, kopen en afbetaling per maand. U kunt kiezen wat het best bij u past en wat u fijner vind, daar zijn wij heel service gericht mee.

Direct offerte
Helpdesk

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken

Waarom wij de moeite doen om bij u op locatie uw wensen te bekijken? Persoonlijk klantcontact en de situatie inzien vinden wij heel fijn. Een beveiligingssysteem is immers iets heel persoonlijks en iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Wij van IPcameraInstallatie.nl staan zoals u weet voor service en kwaliteit vandaar dat wij dan ook graag de tijd voor onze klanten. Voordat wij bij u komen installeren vinden het belangrijk om kennis met u te maken en de situatie in te kunnen zien. Ter plaatsen zorgen wij er ook voor dat u de verschillende modellen IPcamera’s laten zien en u de technieken per camera uitleggen. Dit bezoek is geheel kosteloos en een extra service welke wij als IPcamerainstallatie bedrijf aan u graag aanbieden.

Betaalbare kwaliteit, maar niet te goedkoop dat u niks meer mag verwachten. Wij vragen eerlijke tarieven en zo kunnen we u ook echte kwaliteit
garanderen. Wij snappen namelijk heel goed, dat u niet zomaar iedereen aan uw huis laat klussen, en dat goedkoop vaak duurkoop is.

De kwaliteit van IPCameraInstallatie is daarom ook uniek te noemen. De kwaliteit van een beveiliging systeem moet goed zijn en vooral niet te goedkoop. Een goedkoop camera setje kan je met gemak op marktplaats of de bouwmarkt vinden. Vanaf een zolderkamer zijn er ook voldoende uit china geïmporteerde camera setjes te koop de een nog goedkoper dan de ander. Alleen is de vraag bent u opzoek naar een echt goedkoop camerabewaking setje ? of naar een echt goed functionerende camerabewaking set ?
Camerabewaking moet vooral goed zijn, een nette prijs hoort daarbij maar vooral niet te goedkoop. Bij goedkope camerabewaking setjes is de prijs niet voor niets laag vooral namaak merken of slechte kwaliteit lasnaden, elektra kabels zonder CE keurmerk, geen CPR kabels, en of software waarvan de apps na verloop van tijd niet meer ge-update worden en u met een zeer goedkope set zit waar u niks meer mee kan.

Een goede koop ? duurzame pakketten met kwaliteit waar u de komende jaren nog plezier van zal hebben.
Laat u adviseren, en voorkom een miskoop want dat zijn de duurste koop(jes)

IP camerabewaking installatie monteur bewakingscamera
IPcamera installatie monteur

IPcamera installatie Camerabewaking pakketten

Door het laten plaatsen van IP camerabewaking in je woning of bedrijf schrik je criminele af en kun je vandalisme of inbraken zeker voorkomen. Je kunt door de vakspecialisten van IP Camera Installatie bewakingscamera’s laten plaatsen om kwaadwillende in ieder geval af te schrikken. Ook kunnen eventueel na inbraak duidelijke bewijzen worden verzameld met behulp van de haarscherpe beelden van deze kwaliteitscamera’s. Laat je IP bewakingscamera’s plaatsen door de experts van IP Camera Installatie en zorg voor een betrouwbare bewaking van huis en haard. Bij IP Camera Installatie kun je kiezen uit diverse pakketten die direct aansluiten op jouw behoefte. Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met ons via de contactgegevens onderaan deze pagina. We staan je graag te woord.

HD
bewakingscamera

1280×720 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 899,-

Direct offerte

Full HD
bewakingscamera

1920×1080 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1189,-

Direct offerte

Super HD
bewakingscamera

2560×1440 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1289,-

Direct offerte

Ultra HD
bewakingscamera

3072×2048 Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

1 x HD Camera of meerdere

Vanaf 1489,-

Direct offerte
Monteur camera in kruipruimte

Persoonlijk contact en geen moeilijke schakels, onze collega’s helpen u van A tot Z vanaf het eerste contact met ons advies, en door de offerte fase heen. Voor en tijdens de installatie is alles tot in de puntjes geregeld en al onze systemen zijn op elkaar ingespeeld. Onze planning, de monteurs, de adviseurs werken allemaal in de zelfde systemen zo weet de monteur wat de afspraken zijn, de tekeningen en de materialen, en als de klus klaar is controleert de adviseur of alles ook is gebeurd volgens afspraak. Als u ons belt ? dan weten wij precies welke systemen u heeft draaien en helpen we u gelijk verder met uw vragen wel zo makkelijk !

Planning software Camera bewaking installatie
Kabels trekken kruipruimte IP camera installatie
Gewoon beveiligen


Onderdeel van camerainstallatie groep

Binnen 24 uur advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op

    camerabewaking particulier

    Het installeren van een bewakingscamera bij u thuis en op kantoor, wij maken er een waar kunstwerk van. Geen lelijke kabels, geen rommel , en enkel kwaliteit materialen. Al meer dan 21 jaar leveren en installeren wij vakwerk , niet voor niets mogen wij onszelf dan ook “DE” Camerabewaking specialist van Nederland noemen.

    monteur bewakingscamera installaties