IPCAMERA INSTALLATIE
Kennis door 20 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Ook toe aan een INTERCOM die zowel beeld als geluid heeft ?

En zelfs met HD beelden live op uw scherm komen ?

Mogelijkheden met de Deur intercom

Wij van IPcamerainstallatie.nl plaatsen ook deur intercoms, erg handig om te zien voor uw deur staat en wie er aanbelt. Bij IpCamerainstallatie.nl weten we dat maar al te goed! Het is een fijn gevoel om makkelijk te kunnen achterhalen wie er aanbelt of voor de deur staat. Het mooie is om met uw bezoekers te kunnen communiceren zonder open hoeven te doen.

Bij IpCamerainstallatie.nl staat het geven van een veilig gevoel bij onze klanten en goede service bieden op de eerste plaats. Bent u geïnteresseerd geraakt in de vele mogelijkheden van een (deur)intercom? Wij van Ipcamerainstallatie staan voor service garantie en kwaliteit, voor vragen kunt u bij ons terecht.

Direct offerte

IPCamera beelden met behulp van een app

Is de woning voorzien van een camerabewaking systeem dan is dat natuurlijk
al een stap in de goede richting. Beter zo het zijn om uw bewakingscamera’s
en alarmsystemen zelf te kunnen bedienen en te controleren,
gewoon via een app op uw smartphone.

Het in gebruik nemen van zo’n smartphone app is vrij eenvoudig,
u installeert de app op uw iPhone of Android telefoon en
verbind de smartphone in enkele klikken met uw camerasysteem.
Zo kun u ook een oogje in het zeil houden als u niet thuis bent.

Onze zeer gebruikersvriendelijke app is geheel gratis te installeren en te
gebruiken en is zowel geschikt voor Android als iPhone.

Wil je informatie? Dat kan natuurlijk, kijk onderaan deze pagina voor
onze contactgegevens, we staan je graag te woord.

Ipcamera app


Wat kost een deur
Intercom installatie

De prijs die u betaalt voor uw deurbel of video intercom is afhankelijk van een aantal factoren. Voor A-merken en luxere systemen betaalt u uiteraard meer dan voor een intercom met minder functies. De installatiekosten verschillen ook uiteraard per systeem. Een simpele te installeren deurbel kunt u eenvoudig zelf installeren, terwijl een uitgebreid intercomsysteem toch beter door één van onze installatie specialisten van IPcamerainstallatie.nl geplaatst moet worden.

Direct offerte

De luxe Intercom

Bij Ipcamerainstallatie.nl bieden wij u diverse mogelijkheden en opties voor uw intercomsysteem. Zo kan de deur intercom onder meer beschikken over de volgende specificaties

 • Een camera met HD-kwaliteit. Door dit kwalitatieve beeldmateriaal kunt u deze bezoekers scherp en duidelijk zien.
 • Bent u niet thuis? Of wilt u beelden terugkijken? Dat is mogelijk! De intercom video is voorzien van video opnames waardoor u de beelden gemakkelijk terug kunt bekijken.
 • Beschikt over een intercom deurbel. U heeft ook de mogelijkheid om de intercom te koppelen met uw mobiele telefoon. Ideaal voor als u niet thuis bent en toch wil kijken wie er aanbelt of heeft aangebeld.
Direct offerte

Installatie voorbeelden

Wij laten graag zien waar wij goed in zijn, al meer dan 20 jaar installeren wij IP camerainstallatie systemen bij onze zakelijke en particuliere klanten.

Sinds de start in het jaar 1999 hebben wij reeds meer dan 120 000 IP camera installatie systemen mogen installeren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe dergelijke installaties welke geplaatst zijn door onze eigen IP Camera Installatie monteurs er uit zien. Heeft u een vraag ? of wenst u voor uw project een prijs ? dan helpen wij u graag aan een passende offerte voor uw IP bewakingscamera systeem.

Motion detectie bewakingscamera voordeur en achtertuin

Wij van IPcamerainstallatie plaatsen hier een IP motion detectie bewakingscamera. Een mooie motion detectie bewakingscamera op de voordeur gericht en een camera in de achtertuin. Wij hebben deze nieuwe woning voorzien van nieuwe bewakingscamera’s de klant heeft nu de slimme 6MP motion detectie camera’s . De klant is nu verzekerd van goede camerabewaking op de voor en achter zijde.

snacbar camerabewaking

Bewakingscamera in snackbar winkel

Overvallen wil je niet mee maken het brengt ellende, trauma’s en kan veel geld kosten. Als je eigenaar bent van een winkel of fastfood keten dan wil je je veilig voelen en zo veilig mogelijk je werk kunnen doen. Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben bij deze snackbar een IP bewakingscamera geplaatst. Mocht er een overval worden gepleegd staat het vast op beeld en kan dat over gedragen worden aan de politie. Ook bij onenigheden of ruzies staat alles op beeld en is er bewijsmateriaal

Meerdere bewakingcameras voor VVE

Wij van IPcamerainstallatie hebben hier een school voorzien van meerdere IP camera’s voor VVE. Deze locatie werd getergd door vernielingen en inbraken.De school had camera’s hangen welke verouderd waren, werkte niet meer optimaal en de kwaliteit was niet van nu en was daarom ook toe aan vervanging. Sinds de nieuwe camera’s is het nu veel rustiger bij de school en zijn ze zeer tevreden over de rust en de kwaliteit van de nieuwe camera’s

Camera’s installeren op een boot

Wij van IPcamerainstallatie hebben ook een boot mogen voorzien van IPcamera’s. Met een boot heb je niet altijd even veel overzicht dus kan het handig zijn om extra zicht te hebben. Het is ook altijd handig om te kunnen zien wat er bij de boot gebeurd als je niet in de buurt bent en niet het overzicht kan beheren. Een boot kost veel geld, met schade erbij nog meer met het aanleggen van een boot zijn IPcamera’s een handige methode om dat tijd en dus geld te besparen.

Camerabewaking nieuwbouw woning

Wij van IPcamerainstallatie.nl hebben hier een nieuwbouw woning voorzien van HD IPCamerabewaking. Ons advies is uiteraard wanneer u de sleutel krijg van uw nieuwe huis zo snel mogelijk uw huis te beveiligen voor mensen met slechte bedoelingen. Als je een nieuw huis hebt ben je natuurlijk blij en trots maar het is ook van groot belang dat het beveiligd is.

Dahua 4K bewakingscamera woonhuis installatie

Hier hebben wij van IPcamerainstallatie de Dahua 4K IP bewakingscamera geplaatst bij deze woning. De woning is zoals u een beetje kunt zien omringt met veel groen en dat kan leiden tot inbraak of vernielingen. De beelden zijn haarscherp en de bewoners voelen zich nu veel veiliger met het idee dat ze een goede een betrouwbare camera hebben.

Inhoud pakketten

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om IP camerabewaking te plaatsen. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van IP camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van IP camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Laat uw IP camerabewaking installeren door de professionals van IPcamerainstallatie ! Bij IPcamerainstallatie hebben wij diverse pakketten voor uw bewakingscamera’s die perfect bij uw behoefte aansluiten.

Ook voor de vve die de intercom wil vervangen hebben wij verschillende opties ! ons advies is goud waard.
Verschillende oplossingen, zodat er altijd een oplossing is die bij u past !

Standalone
Intercom pakket

 • Inclusief installatie & montage

 • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)

 • Draadloos Touch codebediendeel

 • Draadloze bewegingsmelder

 • Afstandsbediening

 • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren

Direct offerte

De luxe
Intercom incl screen

 • Inclusief installatie & montage

 • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)

 • Draadloos magneetcontact

 • Draadloze bewegingsmelder

 • Afstandsbediening

 • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren

Direct offerte

intercom pakket
voor appartementen

 • Inclusief installatie & montage

 • Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)

 • Draadloze binnensirene

 • Draadloze bewegingsmelder

 • Afstandsbediening

 • 4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren

Direct offerte


Onderdeel van camerainstallatie groep

Binnen 24 uur advies

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op